Την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στο ιταλικό προξενείο στο Κάιρο, η προκάλεσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων τεσσάρων, ανέλαβαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
«Με την ευλογία του θεού, οι στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους κατόρθωσαν να ανατινάξουν αυτοκίνητο παγιδευμένο με 450 κ.γ. εκρηκτικών στην έδρα του ιταλικού προξενείου στο κέντρο του Καΐρου», έγραψε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στον λογαριασμό της στο Twitter.
«Συμβουλεύουμε τους μουσουλμάνους να μείνουν μακριά από τέτοια υψηλά φυλασσόμενα άντρα, διότι αποτελούν νόμιμους στόχους για τις επιθέσεις των μουτζαχεντίν», προστίθεται στην ανακοίνωσή τους.
Τόσο καιρό τους βλέπω, αποκαλούνται φανατικοί μουσουλμάνοι, σκοτώνουν διάφορους κ καταστρέφουν αρχαιά (αποδείξεις ιστορίας), αύτη δεν νομίζω να είναι καλή πράξει για την θρησκεία τους… Αναρωτιέμαι κανέναν απ’ το οικογενειακό δέντρο των Χαζάρων έχουν φάει ακόμα η προσέχουν τι κάνουν(???) Μήπως κάποιοι προσπαθούν να δυναμιτίσουν, φανατίσουν, τσαντίσουν χριστιανούς κ μουσουλμάνος (δεν αποκλείω κ μέσα από ρασοφόρους που έχουν πάρε δώσε σε στοές κ από της δύο μεριές) μπας κ λύσουν κατά κάποια εκατομμύρια το δήθεν πρόβλημα για την μείωση του πληθυσμού(???)
xio ενημερωσε μας αν θα βγεις αποψε.ευχαριστω εκ των προτερων