“Οι ψευτοθεωρητικοί κιοτήδες του ΤΙΠΟΤΑ!!!”

Κοινοποίηση:
κατάλογος

Άκουσον, άκουσον,
“Πρωϊνή Εκπομπή κρατικής τηλεόρασης

΄΄ΘΗΛΥ΄΄ Υπουργός καπιταλοτραφείσσα ΑΓΓΛΙΑ και λοιπά. Όμως τυφλωμένη μαρξιστοθεωρητικά μας εξιστορούσε ΄΄δακρυοπετής΄΄, ΄΄κομμουνιστικά – κτηνώδη΄΄ ότι ΔΗΘΕΝ ΄΄η αριστερά πάντα μιλάει για αναδιανομή του πλούτου στους αδύνατους οικονομικά πολίτες΄΄.
Και βέβαια στα κτηνώδη ψεύδη έγκειται και η τέχνη του κομμουνιστικού προσηλυτισμού, από την ίδρυσή του, που εκμεταλλεύεται τον πόνο και την δυστυχία των μαζών και άντεξε (72) χρόνια, μέχρι την κατάρρευσή του παγκόσμια και που δυστυχώς προσπαθούν στην ΄΄ψωροκώσταινα΄΄ χώρα μας, να επαναφέρουν με την γιαλαντζί , αριστερά τους οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . ΚΡΙΜΑ λίγη ντροπή δεν υπάρχει; ΕΔΩ ο κόσμος χάνεται, η πατρίδα μας τρεμοσβήνει, σε ΟΛΑ τα επίπεδα, και η κομμουνιστο-αριστέρα το ΄΄ΧΑΒΑ΄΄ τους. Η δε αντιπολίτευση καθευόδωσα, αναμένει τον ΄΄θάνατο΄΄ χώρας και λαού για να καρποφορήσει η μεγάλη ιδέα …της. Δηλαδή άλλα ΄΄σεμνότητα και ταπεινότητα΄΄ του ΤΙΠΟΤΑ. Και για να απαντήσω στην καπιταλοτραφείσσα Υπουργό μαρξιστοθεωρητική, και στους ομοϊδεάτες της, πρέπει να ξέρει, ότι οι ιδέες της πόνο, δάκρυα, καταστροφές, βαρβαρότητα και εκατομμύρια θύματα προσέφεραν στους λαούς των Κρατών που επικράτησαν, ΜΗΔΕ εξαιρουμένης της Ελλάδας. Αλλά και για να κυριολεκτώ ως Έλληνας, η ιστορία μας δεν ΑΝΗΚΕΙ σε κανέναν ΄΄γιαλαντζί΄΄ μαρξισμό.
Γι΄ αυτό να μάθει ο κάθε ΄΄άρρωστος΄΄ μαρξιστοθεωρητικός, ότι οι μισθοί των εργατών στην Μητρόπολη του κομμουνισμού ΡΩΣΙΑ, ΗΤΑΝ επτά (7) κατηγοριών: 70, 129, 180, 250, 300, 400, 500 και 600 ρούβλια. Και δείτε το εξοργιστικό. Οι μισθοί των κομμουνιστικών ηγετών και ηγετίσκων ΗΤΑΝ 10 – 15 χιλιάδες ρούβλια τον μήνα. Αυτή είναι η αριστερά της ισότητας, που μας παραμυθιάζουν οι αριστεροί της συμφοράς μας.
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….; Ας γνωρίζουν όμως οι ψοφοδεείς, την ιστορία των Ελλήνων, την έγραψαν και την γράφουν, οι λίγοι, οι τολμηροί και οι γενναίοι και ΟΧΙ οι ψευτοθεωρητικοί κιοτήδες του ΤΙΠΟΤΑ!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: