ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε ρόλο ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗ!

Κοινοποίηση:
olimpiakos

Άτυχος ο Ολυμπιακός στο ματσάκι με τον Πανιώνιο στο άδειο Καραϊσκάκη. Ατυχία που κέρδισε. Αυτό που είχε ανάγκη ο πρωταθλητής ήταν ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, για να δει την πραγματικότητα. Ότι δεν έχει ομάδα και μία ώρα αρχύτερα να ξεκινήσει ορθολογικά τη διαδικασία της επανεκκίνησης.

Και να κερδίσει την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον να αποδείξει τίποτα. Είναι η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα επτά χρόνια, και δεν της αξίζει να κυκλοφορεί ως αδικημένη και καταδιωκόμενη. Δηλαδή, τι;

Το πρωτάθλημα ήταν καθαρό όταν το έπαιρνε κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός και βρώμισε φέτος που το χάνει; Φαιδρότητες. Το πρωτάθλημα είναι αυτό που είναι εδώ και 50 χρόνια, για να κάνουμε ταμείο. Μία ζωή είναι ύποπτη ομάδα που παίρνει την κούπα, και όσες τα χάνουν παίζουν την Μάρθα Βούρτση. Μία ζωή.

To πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι καθαρά αγωνιστικό. Δεν έχει ομάδα αξιόπιστη. Και αυτό φάνηκε σε πολλά ματς. Από την άλλη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σήκωσαν ανάστημα και η υπόθεση πρωτάθλημα είναι αυτών των δύο ομάδων.

Και επειδή δεν θέλει να το χωνέψει ο Ολυμπιακός, με την ευθύνη της διοίκησης του, λέμε ποιο θα ήταν το ευτυχές αποτέλεσμα χθες με τον λιπόθυμο Πανιώνιο. Μία ακόμα αποτυχία του πρωταθλητή.

apodytiriakias

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: