Κρήτη:Αγανακτισμένοι αγρότες έκαναν ΝΤΟΥ σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Πέταξαν γάλα και έκαψαν σημαίες του κόμματος (upd) (φωτο)

Κοινοποίηση:
gala2-650x250

Οργισμένοι αγρότες από το μπλόκο… του Ατσιπόπουλου έφτασαν νωρίτερα έξω από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο.

Εκατοντάδες τρακτέρ και αυτοκίνητα γεμάτα με διαδηλωτές κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης. Η πρώτη τους στάση ήταν στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Ζυμβρακάκη, όπου διάβασαν ψήφισμα, το οποίο παρέδωσαν σε αντιπροσωπεία της τοπικής κομματικής οργάνωσης που τους δέχθηκε στα γραφεία του πρώτου ορόφου.

agrotes1

Οι αγρότες επέδωσαν ψήφισμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάποιοι από αυτούς πέταξαν αυγά και γάλα, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την οργή τους στην ανυποχώρητη στάση, που κρατά η Κυβέρνηση απέναντι στο ασφαλιστικό και το φορολογικό σύστημα των αγροτών.

agrotes2

Στη συνέχεια σύμφωνα με το cretapost.gr αντιπροσωπεία των αγροτών μετέβη έξω από την αντιπεριφέρεια Χανίων, όπου και εκεί προχώρησαν στην ίδια πράξη, πετώντας γάλα έξω από το κτίριο.

Η επεισοδιακή «επίσκεψη» των διαδηλωτών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο συνεχίστηκε με κάψιμο των κομματικών σημαιών, σπάσιμο κάθε ταμπέλας που έφερε το έμβλημα του κυβερνητικού κόμματος και ρίχνοντας αβγά εναντίον των γραφείων.

Επίσης, ένας από τους διαδηλωτές ξεκρέμασε την Ελληνική σημαία από τα γραφεία, υψώνοντας την ψηλά στους ιστούς των διαδηλωτών καθώς όπως υποστήριξε και όπως φώναζαν όλοι μαζί οι συγκεντρωμένοι, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί ανάξιος να φέρει την Ελληνική Σημαία

Ακολούθως οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι επιβιβάστηκαν πάλι στα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα και κατευθύνθηκαν στο μέγαρο της Αντιπεριφέρειας όπου η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή παρέλαβε το ψήφισμα τους, εξέφρασε τη στήριξη της στους αγώνες τους και παρέδωσε με τη σειρά της το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου με το οποίο εκφράζεται η συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης στους αγώνες των αγροτοκτηνοτρόφων.

Οι διαδηλωτές αποχώρησαν αφού πρώτα επανέλαβαν τη ρίψη γάλακτος στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου έξω από το μέγαρο της Αντιπεριφέρειας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική.

 

 

 

φωτο goodnet.gr/neatv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπραβο συναδερφοι. Ουτε βημα πισω στον δικαιο αγωνα μας. Οπου τους βλεπετε τους προδοτες βουλευτες φτυστε τους.

  2. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ: ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΘΕ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ….

  3. οεο οεο οεοοοοο γ@μω το συριζα και καθε συριζεοοοοοοο

Comments are closed.