Ουκρανοί νεοναζί επιτέθηκαν σε Ήσυχο και Βαλαβάνη, κατά την επίσκεψη τους στην Ελληνική Ομογένεια: “ΦΥΓΕΤΕ απο εδώ είστε ΕΧΘΡΟΙ της Ουκρανίας!” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
oukranoi-neonazi

Το τέρας που δημιούργησε η Δύση για να χτυπήσει τον Πούτιν, γιγαντώθηκε, δείχνει τα δόντια του και επιτέθηκε στην Ελληνική αποστολή! Αντιμέτωποι με μέλη του Δεξιού Τομέα βρέθηκαν, σήμερα,… οι πρώην υπουργοί Νάντια Βαλαβάνη και Κώστας Ήσυχος, που επισκέπτονται την Οδησσό για επαφές με τις κοινότητες της ομογένειας.

Μιλώντας σε Πρακτορείο Ειδήσεων, η πρώην υπουργός Νάντια Βαλαβάνη κατήγγειλε ότι μέλη της ακροδεξιάς ουκρανικής οργάνωσης τους ακολουθούσαν συνεχώς, ζητώντας τους “εξηγήσεις” για ποιο λόγο βρίσκονται στην Οδησσό.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας, στην οποία μετέχουν ο πρώην βουλευτής Βασίλης Χατζηλάμπρου και ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ένα εστιατόριο για να ξεφύγουν από τα ακροδεξιά στοιχεία και ζήτησαν τη βοηθεια του προξενείου και της ουκρανικής αστυνομίας.

“Οι ακροδεξιοί μας έλεγαν ότι είμαστε εχθροί της Ουκρανίας” τόνισε η κ. Βαλαβάνη σε δήλωση της, προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ξένη αντιπροσωπεία ουσιαστικά προπηλακίζεται από ακροδεξιά στοιχεία στην Οδησσό.

Λόγω των συνεχών παρενοχλήσεων, μάλιστα, δεν έγινε δυνατή η συνάντηση που είχαν σήμερα οι πρώην υπουργοί με μέλη της ομογένειας.

Οι πρώην υπουργοί θα επιστρέψουν, αύριο, στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θα έμαθαν για τα λεφτά που πρόλαβε κι έβγαλε από την τράπεζα η Βαλαβάνη και έτρεξαν να την συγχαρούνε…

  2. ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ. Ο ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ?

  3. παρακληση προς ακροδεξιους ουκρανους..ρε παιδια πλακωστε στα χαστουκια τη βαλαβανη το ζωντοβολο…εχει λεφτακια αντεχει…

Comments are closed.