Η απόφαση
που πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σίγουρα δε θα αρέσει πολύ στους επισκέπτες που δέχεται στο γραφείο του πρόεδρος της ΝΔ.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε να εφαρμόσει μια τακτική που στο εξωτερικό είναι κανόνας.
Από εδώ και στο εξής οι επισκέπτες του γραφείου του υποχρεώνονται μπαίνοντας να παραδώσουν στην είσοδο το κινητό τους τηλέφωνο το οποίο παραλαμβάνουν φεύγοντας. Το μέτρο ελήφθη για λόγους ασφαλείας καθώς τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να αποτελέσουν μέσο υποκλοπών. Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης γλιτώνει και από το ενοχλητικό φαινόμενο να διακόπτονται οι συνομιλίες από κλήσεις στο κινητό του επισκέπτη.
Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται
Γιατί φοβάται τα κινητά? Έχει να κρύψει τίποτα? Υπάρχουν και κουμπιά-κάμερες/μικρόφωνα, γυαλιά, αναπτήρες κλπ. Ας τους ξεβρακώνει στην είσοδο όλους
πραγματικα στ @ρχιδι@ μας…τι φαγουρα ειναι αυτη απ το πρωι….τα χω ματωσει….