ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ-ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

Κοινοποίηση:
efimerida-7-7-2015

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 0.80 ΕΥΡΩ(Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ)

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΑΛΗΤΕΣ, ΛΑΔΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΣΠΙΟΥΝΟΙ,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΧΙΤΕΣ, ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΔΗΜΙΟ-ΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΣΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΝΟΝΟΥΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΣΑΤΣΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΤΗΣ… “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ)

 

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. …ένα είναι το θέμα… αν πάμε στη δραχμή πόσο θα κάνει το μακελειό;;;
    0,8ευρώ σταθερά σήμερα, εις δραχμάς πόσο θα μας βγει άραγε;

  2. ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΟΡΟΣ» Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΠΑΡΑ)ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Α.Κ., υποστράτηγος ε.α.
    Από το armahellas.com

  3. Μήπως να δώσουν και στη δημοσιότητα τη λίστα,με όσους έχουν αγοράσει ελληνικά ασφάλιστρα κινδύνου CDS ;
    Για να μάθουμε,ποιοί θα τα οικονομήσουν,μόλις τελειώσει το πανηγυράκι
    με το δημοψήφισμα;

  4. ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΞΕΝΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ: Ο ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Μια συνταρακτική αποκάλυψη (για όσους δεν είναι «μυημένοι» στα πολιτικά παρασκήνια, δηλαδή για το 99,9% του ελληνικού λαού) κάνει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche: ότι ο γνωστός εβραιοσιωνιστής διεθνής κερδοσκόπος-τοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, ήταν αυτός που κανόνισε και χρηματοδότησε το ταξίδι του… leader of SYRIZA στην Αμέρικα, μέσω του Ιδρύματός του «ΙΝΕΤ»και ότι χρησιμοποιεί τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του – και γενικότερα των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων.

    h**p://e-kefalonia.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7848.html

    Πριν αρχίσετε να αντιδράτε σας λέω ότι είναι άρθρο του κ.Βαρουφάκη …..

    «Ο εφιάλτης θα είναι κάπως έτσι: “Σε είκοσι λεπτά θα είχαν στεγνώσει όλα τα ΑΤΜ – οι ουρές στις τράπεζες θα ήταν ατελείωτες και μετά από μια ώρα οι τράπεζες θα κατέβαζαν τα ρολά – η οικονομία θα κατέρρεε – η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα απέσυρε την υποστήριξη και οι τράπεζες δε θα ξανάνοιγαν τις πόρτες τους- η χώρα θα είχε βυθιστεί στο απόλυτο σκότος – η φτώχεια θα εισέβαλε στο 80% των νοικοκυριών – το ρολόι θα γύρναγε πίσω πολλές δεκαετίες”».

    h**p://pelasgia.blogspot.gr/2015/03/blog-post_141.html

    *Και να μην ξεχνάμε οτι φέτος-σύμφωνα με δημοσιεύματα-ήταν καλεσμένος της Λέσχης Bilderberg.Στη συνέχεια,το θέμα αποσιωπήθηκε.

  5. Απο σχόλιο,που είχα κρατήσει.

    Στο ίδιο άρθρο ο Β υπερηφανεύεται για το μεταπτυχιακό που διαμόρφωσε στο πανεπιστήμιο Αθηνών, με τους ξένους καθηγητές που έφερνε κλπ. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει ότι το μεταπτυχιακό αυτό χρηματοδοτήθηκε με μισό εκατ. ευρώ (!) από το ΕΣΠΑ όταν την “αρχηγία” στο Παιδείας είχε η Λούκα Κατσέλη (με υπουργό τον Μάκη), και “φρόντισε” γι’ αυτό ο Ανδρίκος Παπανδρέου. Την ίδια εποχή που ο Β ήταν σύμβουλος της Δαμανάκη (όταν εκείνη ήταν υπεύθυνη του τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ).
    Η Λούκα και ο Β είχαν εν τω μεταξύ φροντίσει να κατέβει στην Αθήνα με “μετάκληση” (εξώφθαλμα παράνομη φυσικά) ο επίκουρος στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας Αντρίκος.
    Ο “σωστός” τρόπο δηλαδή συμμετοχής στην εξουσία στην Ελλάδα που πτώχευσε εξ αιτίας ακριβώς αυτού του τρόπου άσκησης της εξουσίας.

  6. Ουάου! Ο σωτήρας κύριος Βαρουφάκης ήταν και σε «περίεργη» ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου, εκτός από αυτή του Γιάννου Παπαντωνίου.

    …και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατόν ο κύριος Βαρουφάκης να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπερ του Ανδρίκου Παπανδρέου στο βατερλώ της δίκης κατά Καμμένου. Ε, σύμφωνα με αυτά που αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb, οι άνθρωποι είχαν πολύ στενές σχέσεις, αφού η περιβόητη «εξαφανισμένη» ΜΚΟ του Ανδρίκου Παπανδρέου «Access 2 Democracy» διέθετε στις τάξεις της και τον κύριο Βαρουφάκη!
    Γράφει συγκεκριμένα: Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε αναρτήσει τότε η «a2d», στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντρίκος Παπανδρέου και ο καθηγητής Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης (που στη συνέχεια έγινε ένας από τους πιο… σκληρούς πολέμιους της πολιτικής του ΓΑΠ με τα μνημόνια), ενώ τις δημόσιες σχέσεις σε αυτή την οργάνωση είχε αναλάβει η κ. Μαριάνθη Αλεξίου, σύντροφος τότε του Αντρίκου. Ως έδρα της ΜΚΟ αυτής εμφανιζόταν η οδός Πειραιώς 87 στον Κεραμεικό, δηλαδή το κτήριο του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου. Σήμερα η ΜΚΟ «a2d» του Γιώργου έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.
    «Ριχτάδικο» ΜΚΟ ο κύριος Ανδρίκος Παπανδρέου; Νομίζαμε πως μόνο στην Ελβετική του εταιρεία τα έκανε αυτά. Και όμως.
    Ποιά είναι λοιπόν αυτή η A2D που φιλοξενούσε και τον κύριο Βαρουφάκη;
    Μα αυτή: Οι ΜΚΟ της οικογένειας Παπανδρέου, δεν έχουν σχέση με τα μαύρα δολάρια για το σχέδιο Ανάν.

    olympia.gr

  7. Με τίτλο «Ο Σόρος κι εγώ» ο κ. Βαρουφάκης έγραψε:

    «Σοβαρά τώρα, πολλοί μου γράψατε ζητώντας μου να απαντήσω σε αυτά τα φαιδρά που λέγονται.

    Δεν θα το έκανα αν δεν είχα έναν άλλο, εντελώς δικό μου, λόγο: ότι όλο αυτό το σούσουρο μου δίνει την δυνατότητα να πω δυο λόγια για την προσωπικότητα του Soros, την οποία θεωρώ ιδιαζόντως και διαχρονικά ενδιαφέρουσα, πολύ δε περισσότερο στον Καιρό της Κρίσης.

    Κατ’ αρχήν να σας πω ότι τον Soros τον γνώρισα πριν δέκα περίπου ημέρες στο Βερολίνο, όταν βρεθήκαμε στο ίδιο πάνελ σε συνέδριο που διοργάνωσε το ΙΝΕΤ. (…) Αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για την σχέση μου με τον επιφανή «παίκτη» των χρηματαγορών, πολύ φοβάμαι ότι θα σας απογοητεύσω.

    Πέραν μιας σύντομης συζήτησης στην διάρκεια του πάνελ και μιας λίγο μακρύτερης στο δείπνο που ακολούθησε, ουδέν.

    Όσο για τα περί εργασίας μου στο ίδρυμά του στο… Seattle (το οποίο απλώς δεν υπάρχει, καθώς το ίδρυμά του δεν έχει γραφεία στην πόλη από την οποία σας γράφω τώρα), όταν θα σας πω (σε επόμενο άρθρο) τι κάνω εδώ που είμαι νομίζω ότι θα βάλετε τα γέλια (με όσους γράφουν τις ανοησίες αυτές)».

    Ας μείνουμε σε δύο σημεία. Αφενός ο κύριος Βαρουφάκης παραδέχεται ότι συνάντησε τον Τζώρτζ Σόρος, αφετέρου τον περιγράφει περίπου ως συμπαθή ηλικιωμένο, που πρόθυμα και ανιδιοτελώς θα βοηθήσει την Ελλάδα!

    Διαβάστε.

    «Δεν ξέρω, και δεν θέλω να ξέρω, τι κάνει ο Soros, και ο κάθε Soros, στις αγορές χρήματος που αντιπαθώ. Αυτό που μπορώ να σας πω, και νομίζω ότι έχει σημασία, είναι ότι από τότε που ξέσπασε η Κρίση, το 2008, ο Soros καταθέτει συνεχώς προτάσεις επίλυσής της οι οποίες, αν γίνουν αποδεκτές, θα βοηθήσουν την χώρα μας. Και παράλληλα θα εξαφανίσουν τα αμύθητα κέρδη που θα έβγαζε ο ίδιος αν κράταγε το στόμα του κλειστό και απλά «έπαιζε» στις αγορές».

    Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο οικονομολόγος δεν έχει διευκρινίσει ποια είναι η απασχόλησή του στις ΗΠΑ. Τι κάνει στην Αμερική;

  8. Εργάζεται για το ίδρυμα George Soros ο Γιάννης Βαρουφάκης;
    Πριν από μερικές ημέρες, ο δημοφιλής οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης δημοσίευσε στη στήλη του στο Protagon.gr ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο με το οποίο ενημέρωσε τους φίλους του ότι εγκατέλειψε το ελληνικό Πανεπιστήμιο και μετακόμισε στις ΗΠΑ.

    Στο συγκεκριμένο κείμενο, δεν αναφέρει με τι θα ασχολείται στις ΗΠΑ ούτε αν θα εργάζεται κάπου. Μια φοβερά αξιόπιστη πηγή υποστήριξε…

    …στην Παραπολιτική ότι ο κ.Βαρουφάκης θα απασχοληθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο στο Seattle σε αντικείμενο που αφορά τις επενδυτικές δραστηριότητες του ιδρύματος George Soros. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κάτι τέτοιο είναι ήδη γνωστό στους ακαδημαϊκούς κύκλους καθώς ήταν ο λόγος της εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε ο κ.Βαρουφάκης.

    Μιας και ο ίδιος ο κ.Βαρουφάκης τάσσεται συχνά-πυκνά υπέρ της δημόσια απολογίας των πολιτικών, μπορεί να ενημερώσει τους χιλιάδες αναγνώστες του για το ακριβές αντικείμενο της νέας του εργασίας; Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι είναι “κακό” να δουλεύει κανείς για τον George Soros, θεωρώ όμως αναγκαίο να μην το αποκρύπτει όταν αρθρογραφεί δημόσια για την ελληνική οικονομία.

    Θα χαρώ πολύ να διαβάσω μια απάντηση του κ.Βαρουφάκη, μιας και είναι ουσιαστικά αδύνατο να επιβεβαιώσει κανείς με τρόπο 100% επίσημο μια τέτοια πληροφορία.

    parapolitiki.com

  9. Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Σε πρόσφατη εκπομπή του ο Δημήτρης Καζάκης ανέφερε το κάτωθι άρθρο και σπεύσαμε προς δημοσίευση του.

    Μήπως έχει δίκιο το Strategic Culture Foundation που αποκαλεί τον Βαρουφάκη «Δούρειο Ίππο του Σόρος στο εσωτερικό της νέας ελληνικής κυβέρνησης» στο ομώνυμο άρθρο του;

    Εκεί τον διαχωρίζει εντελώς από τον Τσίπρα και τον Κοτζιά που τους θεωρεί γνήσιους Έλληνες και λέει ότι Βαρουφάκης υπηρέτησε ως «οικονομολόγος-in-residence» για τη Valve Corporation, ένα υποπροϊόν του παιχνιδιού βίντεο της πάντα-ύποπτης Microsoft Corporation του ακραίου πιονιού της παγκοσμιοποίησης, του Bill Gates.

    Λέει επίσης ότι είναι φίλος με τον James Galbraith με τον οποίο έχει συγγράψει το βιβλίο «Μια μετριοπαθής πρόταση» και το οποίο ασχολείται με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη.

    Πρόλογο στο βιβλίο αυτό έχει κάνει ο Michael Rocard ο οποίος έχει προτείνει τον γνωστό μας Martin Schulz για πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου!!!

    Θα μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην μνήμη των Ελλήνων ή στο χωνευτήρι των μνημονίων;

    Κοντός ψαλμός…

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    “Ενώ η Ελλάδα πανηγυρίζει τα εγκαίνια της κυβέρνησής της ενάντια στη λιτότητα, θα ήταν καλό η ευφορία να μετριαζόταν με λίγο ρεαλισμό.

    …Σήμερα τα έθνη της ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης έχουν εποικισθεί με υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, φανερού ή “μυστικού” τύπου, εξ ων πολλοί, όπως ο Βαρουφάκης έχουν διατελέσει πολίτες ή νόμιμοι κάτοικοι σε άλλα κράτη… [Ο ίδιος διατηρεί] δεσμούς με το νεοφιλελεύθερο Ίδρυμα Brookings… Ανιχνεύοντας την προέλευση των χρημάτων που δημιούργησαν αυτούς τους υπουργούς οικονομικών…όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στην Washington και σε οντότητες που βυζαίνουν από το μαστάρι της CIA και τις μυριάδες βιτρίνες της.

    Το βιογραφικό του Βαρουφάκη… βρίθει από συνδέσμους παγκοσμιοποίησης που διαπλέκονται με τον George Soros. Για έναν υπουργό οικονομικών που προτίθεται να θέσει υπό αμφισβήτηση -αν πιστεψουμε τον τύπο- τα μέτρα λιτότητας που υπαγόρευσε στις προηγούμενες αποτυχημένες συντηρητικές και σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις η “Τρόικα” του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Βαρουφάκης φαίνεται πως διατηρούσε πάντα στενές σχέσεις με τις οντότητες της παγκοσμιοποίησης με τις οποίες υποτίθεται ότι θα αναμετρηθεί.

    …Υπάρχει πληθώρα προειδοποιητικών σημαδιών ότι ο Βαρουφάκης είναι “Δούρειος ίππος” υπέρ των παγκόσμιων τραπεζιτών. Κατ’ αρχάς ο Βαρουφάκης υπηρέτησε ως οικονομικός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου, του ανθρώπου που πρώτος έβαλε την Ελλάδα στον δρόμο των δρακοντίων μέτρων λιτότητας. Ο Βαρουφάκης τώρα διατείνεται πως ήταν κάθετα αντίθετος προς τη συμφωνία του Παπανδρέου με την “Τρόικα” αλλά κανείς ποτέ δεν θα μάθει…

    Ο Βαρουφάκης είναι στενός φίλος και συσσυγγραφέας με τον αμερικανό οικονομολόγο και συνάδελφό του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Texas James K. Galbraith, υιό του θανόντος John Kenneth Galbraith, αυθεντίας ανάμεσα στους αμερικανούς οικονομολόγους. Οι δεσμοί του Galbraith με την ελίτ των παγκόσμιων τραπεζιτών διαφαίνονται από τη θέση του ως επισκέπτη επιστήμονα στο ελιτίστικο Ίδρυμα Brookings στην Washington. Mε άλλα λόγια, ενώ το βιογραφικό του Τσίπρα μαρτυροί έναν γνήσιο αριστερό, το υπόβαθρο του Βαρουφάκη υποδηλώνει ότι ο νέος υπουργός οικονομικών της Ελλάδος νιώθει άνετα και οικεία με τις τραπεζικές ελίτ που ξέσκισαν την εθνική ψυχή της Ελλάδος με κοφτερή λεπίδα υπό τη μορφή λιτότητος στην κοινωνική ασφάλιση, δημόσια υγεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

    Ο πρόλογος στο βιβλίο του Βαρουφάκη “Μια μετριοπαθής πρόταση”, που πραγματεύεται την οικονομική κρίση της Ευρώπης που συνέγραψε μαζί με τον James Galbraith… γράφτηκε από τον Γάλλο Πρωθυπουργό Michel Rocard. Ο Rocard, καλούμενος από την ΕΕ να διορίσει έναν ισχυρό Ευρωπαίο ηγέτη για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως πρόεδρο, επέλεξε τον Martin Schulz, το ίδιο πρόσωπο που προειδοποίησε την νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσει πιστά τις συμφωνίες λιτότητος που κλείστηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ΠΑΣΟΚ και συντηρητικούς…

    …Η δέσμευση του Βαρουφάκη να εργασθεί εντός του πλαισίου του ΔΝΤ και του Ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος είναι φανερή από τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα του. Παρά τις συστάσεις των Αμερικανών οικονομολόγων Paul Krugman και Mark Weisbrot να ακολουθήσει η Ελλάδα το παράδειγμα της Αργεντινής, να αρνηθεί τα χρέη της και να βγει εντελώς από την Ευρωζώνη, ο Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι η Ελλάδα, ως μέλος της Ευρωζώνης, πρέπει να υπομείνει τα επιβαλλόμενα σ’ αυτήν μέτρα από τους τραπεζίτες και την Γερμανική κυβέρνηση. Αυτό σημαίνει ότι ο ΥΠΟΙΚ του ΣΥΡΙΖΑ υπέκυψε στα βίτσια των τραπεζιτών πολύ πριν την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεδομένων των αδιαμφισβήτητων αριστερών διαπιστευτηρίων πολλών μελών της Ελληνικής κυβερνήσεως, οι τραπεζίτες έχουν, τουλάχιστον, έναν πρόθυμο συνεργό ως υπουργό οικονομικών στην ελληνική πλευρά του τραπεζιού των διαπραγματεύσεων για το μέλλον της οικονομίας του έθνους και για τα αντιλαϊκά μέτρα λιτότητος που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ με σαρωτική νίκη στην εξουσία…

    …Η Ελλάδα που εφηύρε τον Δούρειο ίππο ως όπλο ενάντια στην Τροία, πρέπει να είναι σε εγρήγορση απέναντι σε Δούρειους ίππους όπως ο Βαρουφάκης που εμφυτεύτηκαν στην νέα Ελληνική κυβέρνηση”.

    /neoellhn.blogspot.com/2015/02/blog-post_40.html#ixzz3R4vdjB6L

Comments are closed.