Ούτε η κυρά Τασία ούτε ο σύντροφός της θα κατέβουν στις εκλογές – Πρώτα τα διέλυσε όλα και μετά βούβα

Κοινοποίηση:
tasia

Ξέρει τι κάνει η κυρά Τασία

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές και υπουργοί Θοδωρής Δρίτσας και η σύντροφός του Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές, όπως και πολλοί άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτική των ανακατατάξεων που προμηνύονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απόφαση και της Ηρώς Διώτη να μην κατέβει στην εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου.

Ανήκουν και οι δύο στην συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ γνωστή ως “53” και εκφράζουν ενστάσεις για τις πολιτικές λιτότητας που θα φέρει το μνημόνιο και πιθανότατα θέτουν και πρόβλημα πολιτικής αξιοπιστίας του κόμματός τους.

Ενδεικτική των ανακατατάξεων που προμηνύονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η απόφαση και της βουλευτού Ηρώς Διώτη να μην κατέβει στην εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου.

Επίσης η βουλευτής Λάρισας,Η.Διώτη που πρόσκειται και αυτή στους “53”, ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή την απόφασή της και αναφερόμενη στη συμφωνία τονίζει πως “δεν μπορεί να εφαρμοστεί, δεν είναι οικονομικά βιώσιμη και εντείνει την ύφεση και την κοινωνική ανισότητα”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ
    ΚΑΙ ΠΑΡΗ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.