O άστεγος που τραγούδησε σε μουσικό σόου και καθήλωσε: Δείτε την αντίδραση του Θεοφάνους! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
giorgosfoto12-614x377

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα όσα εξομολογήθηκε ο άστεγος Έλληνας σε χθεσινοβραδινή εκπομπή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ… ΤΗ ΞΑΝΘΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ — ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΚ …ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΑΣΧΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΠ… – ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ+ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ… ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟ ΦΙΛΕ.. (ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ RESTART ΖΩΗΣ ) ΟΠΟΤΕ ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ… (αν δεν εισαι κανας βαλτος πανντα)

    1. Τη γνώμη μου λέω ρε φίλε. Να είμαι βαλτός από ποιόν; Αν το ψάξεις στο youtube θα δεις πως σε κάθε τέτοιο παιχνίδι του εξωτερικού βάζουν και από κάποιον να λέει ότι ήταν/είναι άστεγος. Από τον τρόπο που μίλησε το παλικάρι δείχνει πως ο ίδιος επέλεξε να ακολουθήσει να τραγουδάει στο δρόμο και για αυτό έχασε τους φίλους κ το σπίτι του. Ο ίδιος το λέει. Μαγκιά του και επιλογή του. Αλλά δεν θα τον λυπηθώ επειδή έτσι μου το πλασάρουν τα τσοντοκάναλα. Ξέρω οικογένειες που πραγματικά μένουν στο δρόμο επειδή έχασαν τα πάντα και υποφέρουν πραγματικά και ξέρω και άτομα που έμειναν στο δρόμο για κάποιο διάστημα από επιλογή τους. Για να πάρουν εμπειρίες όπως λένε.

  2. Ρε παιδιά, σε κάθε X-factor σε όλο το πλανήτη βάζουν και από έναν να λέει ότι είναι άστεγος για να γίνει ντόρος. Ακούστε προσεχτικά τι λέει: “Έπρεπε να μείνω άστεγος”, “Αποφάσισα να τα παρατήσω όλα και να ξεκινήσω από την αρχή” και “πήρα πολύ αγάπη από το δρόμο” που σημαίνει πως ήταν επιλογή του να βγει στο δρόμο. Οι άνθρωποι που μένουν αναγκαστικά άστεγοι δεν μιλάνε έτσι ούτε επιλέγουν να γίνουν άστεγοι. Μην τους πιστεύετε.

Comments are closed.