Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ αύριο το βράδυ ή θα ψηφιστεί Π.Δ στην 3η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ;

Κοινοποίηση:
unnamed

Το σενάριο που ακούστηκε σήμερα , σύμφωνα με το οποίο αύριο βράδυ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα αποσύρει την στήριξη προς την κυβέρνηση και θα προκαλέσει με τις ευλογίες του πρωθυπουργού εκλογές…… πριν την τρίτη ψηφοφορία που δεν θα αφήσουν να πραγματοποιηθεί, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο το οποίο μέχρι αύριο θα δείξει αν θα επαναληφθεί….

Οι λόγοι για τους οποίους ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα προκαλέσει εκλογές είναι ότι μετά την εκλογική του νίκη, ο Τσίπρας θα χρειαστεί , όχι 150 αλλά 180 βουλευτές για να ψηφίσει ΠΔ και ότι μέχρι τη διενέργεια εκλογών ο ΓΑΠ δεν θα προλάβει να οργανώσει την προεκλογική του εκστρατεία και να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ.

Η ανησυχία των Γερμανών μετά και την αλλαγή στις σχέσεις του με τη Ρωσία, δεν οφείλεται μόνο στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και στην ξαφνική ανάμειξη των Αμερικανών που εκδηλώνεται και με την πολιτική του ανάδειξη του ΑΛέξη Τσίπρα.

Τρέμουν στο Βερολίνο μη χάσουν τα κεκτημένα τόσων ετών κατά τους οποίους συμφωνήθηκαν μπίζνες δισεκατομμυρίων ευρώ και μοιράστηκαν πακτωλοί μιζών σε Έλληνες πολιτικούς.  Εμείς θα συνεχίζουμε βαδίζοντας λίγο πιο πριν από τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές και θα πάμε στην Δευτέρα , μια μέρα μετά την Κυριακή των εκλογών όπου η νίκη Τσίπρα θα έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ποιος σας διαβεβαιώνει κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ποσοστό λιγότερο από το ποσοστό που εξασφαλίζει αυτοδυναμία;

Πώς περιμένετε ότι δεν θα έχει εκλέξει 165 βουλευτές; Αγνοείτε τον παλμό του κόσμου;

Αμφισβητείτε την οργή που θα εκδηλωθεί πρωτίστως με ψήφο διαμαρτυρίας , αλλά και ελπίδας προς τον ΣΥΡΙΖΑ μήπως και προλάβει να διασώσει το σπίτι του ή την σύνταξή του; Ποιος προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια στον λαό, ο Σαμαράς που δεν φοβάται πλέον να ψηφίζει τόσα νομοσχέδια μέσα σε λίγες ώρες που το καθένα είναι και μια μαχαιριά σε βάρος του λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε ότι θα περικόψει τους φόρους, τα χαράτσια και θα αναστείλει τις κατασχέσει που επέβαλλε η πολιτική της συγκυβέρνησης;

Μήπως μπροστά στην επερχόμενη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σταθεί εμπόδιο η επίθεση από την ΤΡΟΙΚΑ που τη κατάλληλη στιγμή χρησιμοποιηθεί για να ανακόψει την παράσταση νίκης του;

Οι καλές σχέσεις των κυβερνώντων με τον ΝΤΑΒΟΥΝΤΟΓΛΟΥ μήπως ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ !!!

Οι Τούρκοι είναι μέρος του εξωτερικού παράγοντα που επηρεάζεται από τις εσωτερικές ζυμώσεις και δεν θα αργήσουν να δείξουν το ρόλο που τους ανέθεσαν ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ !!!

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Για κοιτάξτε ρε μια μπουλντόζα του …… 2 % που κυβερνά τον τόπο !!!

    Άι στο διάολο βραδιάτικα ρε Τούρκογλου !

    Άντε να βγει επιτέλους μια άλλη κυβέρνηση !
    Ίσως !
    Ξυπνήσουν οι συνειδήσεις και το καθήκον …που θα έχουν οι νέοι κυβερνώντες !

    Και με νόμιμο τρόπο …λόγω του ότι προδώσατε , καταστρέψατε , κατά κλέψατε , παμπλουτήσατε πολιτικοί αλήτες ….. και …

    ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ !

    Ααααα να χαθείτε πολιτικά τομάρια !

    Θέλετε και να σας σέβονται ….μετά της τόσες …αλητείες που έχετε πράξει !

    Πήγαινε να υπηρετήσεις το …. στράτευμα …..πλατυποδία !
    Όπως κάνουν όλα τα Ελληνοπούλα !

    Για κοιτάξτε ρε έναν …πρώην ΥΠΟΥΡΓΟ ΆΜΥΝΑΣ …που απέφυγε να υπηρετήσει την θητεία του !
    Για ψάξτε τον μια και υπηρετούσε στο υπουργείο με τα … εκατομμύρια μίζες !!!

    Υπάρχουν αρκετά εναντίον του ….όπως επίσης και του άλλου πρώην υπουργού….ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ της Βουλής ! ………. Έχουν μεγάλη περιουσία , να ελεγχθούν !

    Ααααα να χαθείτε μοχθηρά ξόανα !
    Στράτος Δ.

  2. Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

    Οι συνεχόμενες και συνταρακτικές αποκαλύψεις που βλέπουν (αναπόφευκτα) το φως της «δημοσιότητας» κατά τις τελευταίες ημέρες, συνεκτιμώντας φυσικά και την κρισιμότητα των διαδικασιών εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας», αποτελούν νομοτελειακά πλέον την ταφόπλακα σε ένα διαρκές και αυτοσυντηρούμενο σύστημα εξουσίας.

    Ένα σύστημα που στήθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας το 1974, όσο κι αν οι μωροί κι εξαπατημένοι συμπατριώτες μας πίστεψαν ότι επήλθε η «ελευθερία» και η «δημοκρατία», και το οποίο έκτοτε εξυπηρετεί αποκλειστικά και χωρίς καμία πλέον αμφιβολία, συμφέροντα ξένων επικυρίαρχων.

    Τα πειθήνια όργανα αυτού του συστήματος, οι ανεπάγγελτοι «επαγγελματίες» πολιτικάντηδες, απόγονοι ενός διαιωνιζόμενου «είδους» και διάδοχοι μίας οικογενειοκρατίας (όμοια της οποίας δεν απαντάται πουθενά στον πλανήτη) είναι αυτοί που ασκούν την εξουσία, διαπλεκόμενοι και συναλλασσόμενοι με την εντόπια πλουτοκρατία και συγκαλυπτόμενοι από ένα καλά στημένο δίκτυο παραπληροφόρησης και ποδηγέτησης των ελλήνων, τα πλήρως ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ.

    Η πλήρης απαξίωση ηθών και αρχών που διαχρονικά αποτελούσαν το θεμέλιο λίθο της ελληνικής κοινωνίας, η «καλλιέργεια» ενός πλήρως αναξιοκρατικού και αναξιόπιστου «κράτους», καθώς και η καθιέρωση της ανηθικότητας και της ατιμωρησίας μεταξύ των κρατούντων, είναι οι βάσεις της ανίερης και προδοτικής εξουσίας που ασκούν οι ανωτέρω αριβίστες και αμοραλιστές στις πλάτες των Ελλήνων.

    Η καταστρατήγηση του συντάγματος και οι επιλεκτικές επικλήσεις σε αυτό, αποτέλεσαν την κατ εξοχή στρατηγική των πολιτικάντηδων, όταν η διεφθαρμένη συμμορία τους βρισκόταν «στριμωγμένη» ανάμεσα στις προδοτικές της μεθοδεύσεις, όπως η υποδούλωση των ελλήνων σε ξένους επικυρίαρχους μέσω «μνημονίων» και την επικοινωνιακή τους «εικόνα».

    Όταν δε κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μέσα στο άντρο της διαφθοράς, της συγκάλυψης και της ανομίας, τη Βουλή, τις ανιδιοτελείς και γνήσιες ελληνικές φωνές των συναγωνιστών μας, αυτές που ξεσκέπαζαν (και θα εξακολουθούν να ξεσκεπάζουν) τις δόλιες και προδοτικές μεθοδεύσεις τους, επιστράτευσαν τα στερνά τους «όπλα»…

    Μία χούφτα διεφθαρμένοι, ευνοημένοι από το πολιτικό σύστημα, υπάλληλοι, επίορκοι και καθοδηγούμενοι από αδίστακτους πολιτικάντηδες, έθεσαν το θεσμό της δικαιοσύνης στην υπηρεσία ενός αποθανόντος πολιτικού συστήματος, δημιουργώντας μία πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα πολιτική-δικαστική σκευωρία.

    Είναι βέβαια αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι η απόπειρα δωροδοκίας του Π. Χαϊκάλη, αποτέλεσε άλλη μία ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ τακτική του πολιτικού συστήματος, προκειμένου να επεκτείνει την παραμονή στην εξουσία ενός δοσίλογου και προδότη της ίδιας της παράταξής του πολιτικάντη.

    Όταν όμως ο ίδιος ο πολιτικάντης Σαμαράς, οι παρατρεχάμενοί του, τα λιγούρια της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι «ανεξάρτητοι» ΑΝΕΛ και γενικώς κάθε ΛΑΜΟΓΙΟ του πολιτικού συστήματος, έχουν «ποιήσει την νήσσαν» για το συνταρακτικό ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στη Βουλή ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης, τότε είναι φανερό ότι η βρώμα και η δυσωδία είναι διάχυτη σε όλο το πολιτικό σύστημα.

    Διότι δεν είναι δυνατόν στοιχεία που αφορούν ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, δηλαδή η αποκάλυψη του «παναθηναϊκάκια», να αποσιωπούνται ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, ενώ ταυτόχρονα αντίστοιχες αποκαλύψεις (υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας Χαϊκάλη) να τυγχάνουν ιδιαίτερης «προβολής» από τα ΜΜΕ.

    Ακόμη και στη διαδικασία του απόλυτου ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ που έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα, ακόμη και τώρα που πνέει τα λοίσθια, προσπαθεί με «ελεγχόμενες» αποκαλύψεις κι επικοινωνιακές κυβιστήσεις, να σκεπάσει τον οχετό, τη βρωμιά και τη διαπλοκή που το διακρίνει.

    Η δυσωδία του πολιτικού συστήματος όμως, δεν αρκεί από μόνη της ώστε να κατακρημνίσει αυτό το ανοσιούργημα που συστηματικά προδίδει, εξαπατά και τυραννά εξόφθαλμα τον ελληνικό λαό.

    Απαιτείται η συνέγερση όλων Ελλήνων και κυρίως αυτών που προσποιούνται και αυτοεξαπατώνται, δηλώνοντας άγνοια για τα τεκταινόμενα και οι οποίοι επικαλούνται τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων και πλουτοκρατών προκειμένου να δικαιολογήσουν στη συνείδησή τους την τακτική του «αμέτοχου» (βλ. συνενόχου) και το στρουθοκαμηλισμό τους απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η Πατρίδα μας.

    Είναι άλλωστε πασιφανές ότι η δυσωδία του πτώματος που ονομάζεται πολιτικό σύστημα, ή καταχρηστικά «δημοκρατία», δεν αφήνει περιθώρια για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες στον ελληνικό λαό.

    Η μόνη ελπίδα είναι η συστράτευση με το Κίνημα των Εθνικιστών, τη Χρυσή Αυγή, τη μόνη φωνή που εξ αρχής κατέδειξε, ξεσκέπασε και κατηγόρησε αυτό το σιχαμερό, δυσώδες και προδοτικό κατεστημένο μέσα «στην έδρα του» το κτίριο της Βουλής.

    Η επιλογή των ελλήνων λοιπόν για τον καθαρισμό της «κόπρου του Αυγεία» είναι ξεκάθαρη για τις επερχόμενες εκλογές, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    Ο καιρός γαρ εγγύς.

    Ζήτω η Νίκη!

  3. μορή χοντρή πατσαβούρα πασοκατζή άντε να πνιγείς και εσύ και όλα τα πασοκια. μας τα έχετε πρηξει

  4. Ο ολιγάρχης Ψυχάρης πάει για… κουμπάρος στον (πολίτικο) γάμο νουδούλας-σύριζα

    Δεν εγκαταλείπει, ο ολιγάρχης Ψυχάρης, το μεγάλο του όνειρο (και συνήθως του συγκεκριμένου του βγαίνουν τα όνειρα…), να γίνει… κουμπάρος σε πολιτικό γάμο νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, σε άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής», με τίτλο «Οι σαράφηδες περιμένουν», συνεχίζει τα… παντρολογήματα:

    «Υπάρχουν ορατές θεμελιώδεις διαφορές ανάμεσα στον κ. Αντ. Σαμαρά και στον κ. Αλ. Τσίπρα; Βεβαίως και υπάρχουν, αλλά στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα…

    Τα δύο μεγάλα κόμματα δεν τα χωρίζουν αξεπέραστα ποτάμια. Το λογικό θα ήταν να συμφωνήσουν σε μια κοινή πολιτική απέναντι στους διεθνείς σαράφηδες.

    Η συνεννόηση για μια κοινή πολιτική της μετεκλογικής Ελλάδας είναι απαραίτητη, θα πρέπει να είναι αυτονόητη και η συνεργασία και των δύο μεγάλων κομμάτων στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

    (ΥΓ) 1: Λέτε τον άλλο μήνα να φάμε… κουφέτα;

    (ΥΓ) 2: Άιντε και καλούς… απογόνους!

  5. χαχαχα καλο αλλα εξωπραγματικο. Η νεα κυβερνηση βγαζει πτδ με 151 σε καθε περιπτωση…

  6. ειναι οτι εχει παρει ολα τα μετρα για να γινει νοθεια…η δικαστικη εξουσια θα επικυρωσει το αδιαβλητο των εκλογων και ολα μελι-γαλα για τη συγκυβερνηση…με ψευτικες δημοσκοπησεις θα δινουν στην κλικα κομματων ενα συγκεντρωτικο της ταξης 45% και βαλε,θα επιβεβαιωθουν αυτες οι δημοσκοπησεις στην ”καταμετρηση” ψηφων,θα φτιαξουν κυβερνηση ”εθνικης σωτηριας” και θα συνεχισουν την καταστροφη.τετελεσται…

  7. … Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος!
    Μπορεί μέχρι αύριο να του έχει κάτσει κανένα κεφάλι ψάρι μαζί με το ψαροκόκκαλο στο λαιμό και να μην του βγει του χοιρινού το σενάριο …
    Είναι γελασμένος αν νομίζει ότι θα διασωθεί…
    Πέφτει μαζί με τον αντωνάκη και σκάνε σαν καρπούζια… και δεν γλιτώνουν και το ειδικό δικαστήριο για εσχάτη προδοσία!

Comments are closed.