Ο Γιάννης Σερβετάς καταμετρά το κόστος των διοδίων Θεσσαλονίκης-Αθήνας (Video)

Κοινοποίηση:
5b46ed531020969c7dd56d13591a7344_L

Θεσσαλονίκη-Αθήνα, μια απόσταση 504 χιλιομέτρων σε 130 δευτερόλεπτα. Ο Γιάννης Σερβετάς δημοσίευσε ένα βίντεο όπου στόχος δεν είναι να αναδειχθεί η υπερβολική ταχύτητα, αλλά το κόστος καθώς πλέον οι σταθμοί διοδίων σε όλη τη διαδρομή δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά έντεκα.

Αναφέρει αναλυτικά τα ποσά σε κάθε σταθμό διοδίων, ενώ το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 30,65 ευρώ, δηλαδή περίπου 6 λεπτά το χιλιόμετρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ & Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΒΡΩΜΟΓΚΑΤΖΟΛΙΑ ΚΟΛΟΒΛΑΧΟΙ

  2. Ευτυχώςπου υπαρχουν και η μαλακες σαν και αυτον τον ανώνυμο που ειναι απλα και ενδιαφέρεται για αυτο το κολοκρατος ,που φαγανε τα λεφτα, και εχουν ξεσκισει τους ελληνες ,και που οσα και να δώσεις σε αυτο το κολοκρατος χαραμι παει.

  3. καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι η ελλαδα ειναι ομηρος των μεγαλοεργολάβων που ζουν και πινουν το αιμα του ελληνικου λαου σε καιρους χαλεπούς..

  4. ΕΝΑΣ ΑΠΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΡΒΕΤΑΣ,Ο ΓΑΠ,Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ,Ο ΚΟΗΣ(ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΤΕ),Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΛΠ….ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!

  5. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει με αστειάκια,δυστυχώς,χρειάζεται χρήματα.

Comments are closed.