Ο Γλέζος “αδειάζει” τον ΣΥΡΙΖΑ και οδεύει προς…Λαφαζάνη;; “Ο Τσίπρας ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ στους δανειστές και πάει σε εκλογές με λίστες!”

Κοινοποίηση:
manolis-glezos

Ηχηρό χαστούκι από το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς…Ανοιχτό άφησε ο Μανώλης Γλέζος το ενδεχόμενο συμπόρευσής του με το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνης.

Όπως είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού σταθμού, όλα τα θεματα είναι ανοιχτά, αν συμφωνήσουμε σε κοινούς στόχους.

Ο κ. Γλέζος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποτάχθηκε στους δανειστές, καθώς και ότι αγνοώντας το ενιαίο κόμμα αποφάσισε να πάει σε εκλογές με λίστες.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε κατάργηση της δημοκρατίας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν βλέπει άλλη μάσα στον συριζα,ο μανωλιός και την κάνει για τον αγιατολάχ λαφαζανί.Ε βέβαια,νέο παλικάρι είναι βλέπεις και πρέπει να σκεφθεί το μέλλον του.Από υπάλληλος του κκε στην εδα και από εκεί στο πασοκ και μετά στον συν και συριζα…Πολύ κούραση αυτό το παιδί,μια ζωή σκληρή εργασία…
    Έχει κουραστεί τόσο πολύ στην ζωή του,από την σκληρή εργασία,που απορώ πως με τόση ταλαιπωρία κατάφερε και έφτασε σ’αυτήν την ηλικία…Ένα πράγμα σαν τον μητσοτάκουλα!
    Υ.Γ. Άντε παλικαράκι μου στον αγιατολάχ λαφαζανί,όπου σε περιμένει ένα λαμπρό μέλλον…φεύγοντας από την κουμουνδούρου,μην ξεχάσεις να κατεβάσεις την σημαία του συριζα!

  2. Γέρο από που το έσκασες εσύ; Από το ΣΥΡΙΖΑ. Οι Πασόκοι που πήγαν; Στο ΣΥΡΙΖΑ. Τι έκανε το ΣΥΡΙΖΑ μας έθαψε με εντολές άνωθεν και παραιτήθηκε ο σκουλίκης. Και άφησαν 5-10 άτομα να ρίξουν στάχτη στους ακόμα μ@#$κες που ελπίζουν. Ο ένας λέει μα ο Λαφαζάνης θα μας σώσει τώρα ή μήπως η Κωνσταντοπούλου ααα..αυτή είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ αντιστάθηκε. Μιλάμε για τρόμπες. Όλοι στο ίδιο μαντρί ήταν ξυπνάτε καμιά φορά στα πιο βασικά ρε μόμολα.

Comments are closed.