Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης επιστρέφει στο θέατρο

Κοινοποίηση:
pelegrinis9122013

Από τη πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών στο θεατρικό σανίδι και τούμπαλιν. Ο λόγος για τον Θεοδόση Πελεγρίνη, ο οποίος έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια με ταν εμφάνισή του στα θεατρικά δρώμενα.

Το νέο θεατρικό έργο που έγραψε και πρωταγωνιστεί ο ίδιος, ονομάζεται «Ένα τριήμερο στην Εξοχή μαζί» και θα παίζεται μέχρι 26 Μαΐου στη σκηνή του θεάτρου του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου που έχει γραφτεί για την παράσταση, “πρόκειται για μία εσωτερική κωμωδία με σκοτεινές αποχρώσεις. Δύο ζευγάρια βρίσκονται μετά από πολλά χρόνια, στην εξοχή. Λύνουν παλιούς λογαριασμούς, χωρίς να καταφέρουν τελικά να ξεφύγουν από τις συντεταγμένες μιας τέλεια ρυθμισμένης ζωής.

Μάχονται, αντιδικούν, διεκδικούν, επιδιώκουν να αναστήσουν τα πάθη των χαμένων ερώτων τους.

Παρά τους σπασμούς τις κραυγές και τους ψίθυρους, οποιαδήποτε κίνηση ελευθερίας ενταφιάζεται μέσα σε μια ρουτίνα που τους εξασφαλίζει τη συνέχεια μιας παρηγορητικής συνύπαρξης”.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Μανιώτης. Παίζουν: Αθηνά Παππά, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Γιάννης Στεφόπουλος και Έλενα Αγγελοπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: