Άναψαν τα
αίματα στην δίκη για την υποθεση της Χρυσής Αυγής οταν κατά τη
διάρκεια της εξέτασης του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ Ανδρέα Μπιαγκή συνήγοροι υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αφορμή μια φωτογραφία από κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.
Ο συνήγορος του κατηγοορύμενου Γιάννη Λαγού υπέδειξε στον μάρτυρα την επίμαχη φωτογραφία και οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας : » Εδώ δεν δικάζεται το ΠΑΜΕ . Εγκληματίες δεν μπορούν να συγκριθούν με ανθρωπους του αγώνα». Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμέων απάντησαν » Δεν ντρέπεστε . Ελάτε να μας κρεμάσετε. Έπρεπε να μείνουν ανυπεράσπιστοι; » και η πρόεδρος διέκοψε τη διαδικασία . Η ένταση συνεχίστηκε και στην διακοπή και χρειάστηκε παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να λήξει το επεισόδιο.
Μετά την διακοπή η υπεράσπιση είπε πως αν επαναληφθούν τέτοιες δηλώσεις θα αποχωρήσουν από τη διαδικασία ενώ η πρόεδρος απευθυνόμενη στους συνηγόρους και των δυο πλευρών τόνισε:
«Είσαστε συνήγοροι πολλά χρόνια . Αυτές οι αντιπαραθέσεις δεν εξυπηρετούν τίποτα . Μας πάνε πίσω».
Κατακαημενη Ελλαδιτσα που καταντησες οι σφαγεις του Ελληνικου Λαου να λεγωνται λαικοι αγωνισται.Αιντε να χαθητε παλιοσυμμοριται που εχετε και το θρασος να μιλατε, εγκληματιες.
ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ. οι κομμουνιστεσ παιδΟμαζωμα ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ