Ο Νότης Σφακιανάκης και η ακραία άποψή του για τους μετανάστες: ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
sfakianakis

Ο Νότης Σφακιανάκης τα είπε όλα για ακόμα μια φορά!

Έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ-α-Τετ» και για μία ακόμη φορά οι δηλώσεις του αναμένεται να προκαλέσουν σημαντικές αντιδράσεις.

Αρχικά αναφέρθηκε στη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αποχώρησε από το σχήμα που ετοίμαζαν λίγο πριν την έναρξη. Ο λόγος τότε ήταν οι δηλώσεις του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή. «Η Βανδή αυτό που έκανε ήταν μέγιστο ατόπημα γιατί οι πεποιθήσεις σου (δεν πρέπει να) λογοκρίνονται από το συνάδελφό σου. Δεν αντελήφθη τι είχα πει. Το ότι αποχώρησε, έχει να κάνει με άλλα πράγματα. Όταν έχεις δοσοληψίες με το δημόσιο μεγάλου κεφαλαίου είναι εύκολο να σε πείσουν να αποχωρήσεις», αποκάλυψε χαρακτηριστικά, όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ σε σχετικό άρθρο.

Σε ότι αφορά το μεταναστευτικό, ο λαϊκός τραγουδιστής έκανε μία δήλωση που αναμένεται να ξεσηκώσει αντιδράσεις: «Εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν ήταν λαθρομετανάστες (εννοώντας όσους έχουν έρθει στη χώρα μας). Ήταν μετανάστες που είχαν πάρει άδεια στη χώρα που πήγαιναν όπως η μητέρα μου κι εγώ», εξήγησε σχετικά και συνέχισε: «Δεν είναι πρόσφυγες αυτοί που ήρθαν εδώ, είναι ριψάσπιδες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα με πεντακοσάευρα».

«Λέει για τους πρόσφυγες πως είναι ριψάσπιδες και ότι οι οικονομημένοι φεύγουν και βιάζουν τη χώρα μας. Είναι η γνώμη του. Δεν χωράει αντίλογος, είναι ο Νότης», σχολίασε λακωνικά ο Γιώργος Λιάγκας. Από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά, αρκέστηκε να αναφέρει: «Στο Κιλκίς που έχουν πάει πολλοί πρόσφυγες είναι όλα τα μωράκια με πνευμονία», χωρίς όμως να θέλουν να δώσουν περαιτέρω έκταση σε ένα θέμα, που αναμένεται να έχει αντιδράσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. ο σφακιανακης ειπε στη συνεντευξη αυτη οτι δεν ψηφισε ποτε την ιδια στιγμη ριχνει ευθυνες για τις λαθος επιλογες των συμπολιτων οταν ψηφιζουν,ειτε δινει κατευθυνσεις …Ειπε οτι φοβαται μουσουλμανοποιηση της πατριδας οταν η χριστιανοποιηση ειναι κατι που δεν τον αφορα αφου ως γνωστο δεν ειναι ουτε χριστιανος…Ειπε οτι ειναι ριψασπιδες αυτοι που ερχονται εδω απο εμφυλιους πολεμους ενω το να σκοτωνει ο αδερφος τον αδερφο οπουδηποτε,ειναι κατι που απαιτει πιο πολυσυνθετη αναλυση…

  2. ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΝΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΟΗΤΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  3. όλοι θα τον πουν φασίστα τώρα. η δικτατορία της αριστερής ιδεολογικής ηγεμονίας

  4. Καλά τά λέμε όλοι,αλλά τά κέντρα υποδοχής έχουν δημιουργηθεί καί συνεχώς ξεφυτρώνουν καινούρια,η αντίσταση υπήρξε μηδαμινή,μάς φορτώνουν στή πλάτη τό κάθε δίποδο ζώο καί αντί νά φροντίζουν τούς άστεγους Ελληνες πλρώνουν τεράστια ποσά γιά τήν καλοπέραση τού κάθε λαθραίου υποχιμπατζή.Δέν ξέρω άν τό έχετε αντιληφθεί,αλλά η Ελλάδα είναι θέμα χρόνου νά σβηστεί από τό χάρτη.Επανάσταση δέν γίνεται μέ λόγια καί πίσω από τό πληκτρολόγιο δυστυχώς.Οταν αποφασίσουμε ότι ήρθε η ώρα νά χύσουμε τό αίμα μας,τότε ίσως μπορέσουμε ν’ αλλάξουμε τή μοίρα μας,άν καί πιστεύω πώς μέχρι νά συμβεί τό πολυπόθητον,θά είναι πλέον πολύ αργά.

  5. Οι γκει και τα αμορφωτα τσοκαρα που δεν ξερουν ουτε το αιγαιο παρεξηγηθηκαν. Ξυδι. Αν θες αν σωσεις τα παιδια απο πνευμωνια να τα παρεις σπιτι σου τσοκαρο.
    Σιγα που τους φταιμε εμεις και για την πνευμωνια. Ειτε με πνευμωνια ειτε χωρις λαθρομεταναστης λεγεσαι

  6. Εχει πολύ πλακα το Μακελειο να αποκαλει ακραια την αποψη του Νοτη.
    Δηλαδη την αποψη που πλασαρει καθημερινα από τις σελιδες του.

  7. …και ΒΓΑΛΤΕ από τον τίτλο την λέξη ΑΚΡΑΙΑ γιατί δεν είναι.

  8. Για φανταστείτε ρε μάγκες, έχουμε φτάσει την ΚΟΙΝΗ λογική να την σχολιάζουμε σαν να είναι κάτι το εξωφρενικό. Όσον αφορά για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ των πρωινάδικων που αναπαράγουν ότι βλέπουν στην τηλεόραση δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμός. Αυτά που θα πρέπει να σχολιάσουμε είναι τα τούβλα που τις παρακολουθούν.

  9. Αλήθεια λέει !!! Κ την λέει πολύς κόσμος αλλά δεν ακούγεται !!
    Ευτυχώς που μίλησε ο Νότης για να τους τσουξει κ λίγο !!!!!!

  10. Σάλτα και συνουσιάσου με γάιδαρο, ξεφτιλισμένο σούργελο Σκορδά.

  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ Η ΙΔΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ.. ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…Τ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΣΚΟΡΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΟΝ ΕΘΑΒΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΗΔΕΥΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ..

  12. Μάλλον δεν θα γνωρίζουν Ελληνικά τα σούργελα της πρωινής τηλεόρασης, άλλο μετανάστης ο οποίος πάει για δουλειά με νόμιμες διαδικασίες και άλλο λαθρομετανάστης ο οποίος μπαίνει λάθρα δηλαδή παράνομα σε μία χώρα.
    Μας έχουν πλημμυρίσει μ λαθρομετανάστες από 78 χώρες, δεν είδαν τα σούργελα τα iPhone που έχουν οι καημένοι οι ” μετανάστες ”;
    Από τη στιγμή που δεν είναι στην χώρα τους ποιος τους πληρώνει τους λογαριασμούς του τηλεφώνου;
    Δεν βλέπουν πως πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο;
    Έχει δίκιο ο Νότης.

    1. Τι ψάχνεις κι εσυ ρε φίλε τώρα. Ποιος να ξέρει ελληνικά; Η κυρία “Αίγιον πέλαγος”;;;
      Επίσης, γιατί νομίζεις ότι θα έπρεπε να φαίνεται παράξενο στο Λιάγκα και στη Σκορδά το ότι οι λαθρόγυφτοι έχουν πανάκριβα κινητά; Με τι λογική και με τι μυαλό να τα σκεφτούν όλα αυτά; Αφού το μόνο που σκέφτεται το μυαλό τους είναι το lifestyle, ποιος πηδάει ποια, ποια έχει τον τάδε γκόμενο, τι φόρεμα έβαλε η Μενεγάκη και το κάθε τσόλι, και για το πώς τα περνάει ο λαός, δεν παίρνουν χαμπάρι.

  13. Μπορεί να μην μου αρέσει το ύφος του αλλά μιλάει σωστά. Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιος να πει την αλήθεια γιατί τα τσοντοκάναλα κάνουν προπαγάνδα μέρα νύχτα υπέρ των μεταναστών.

  14. πολυ καλα λεει !!! οκ να βοιθησουμε τα γυναικοπαιδα μα τωρα να βλεπεις τους μαντραχαλαδες τους αντρες να ειναι ετημοι να σε ξεσκισουν πως να μην πεις επ τι θα γινει μαυτους εδω ???αυτοι ειναι καημενοι που υποφερουν ???καταρχας δε ειναι ολοι αυτοι συριοι ειναι κι αλοι μεσα που χοθηκαν για αλλους λογους ΞΗΠΝΑΤΕ ΟΡΝΙΑ ΑΛΙΟς ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Να
    πειτε στην χωριατισα οτι στα χωρια του Κιλκις γινεται το ελα να δεις απο το κλεψιμο των λαθρο,μπαινουν στις αυλες και κλεβουν οτι βρουν.
    Οσο για τον Νοτη για μια ακομη φορα σωστος.

  16. EMEIΣ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΛΕΜΕ..ΕΧΕΙ ΚΑΚΚΑΛΑ Ο ΝΟΤΗΣ..ΙΣΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ..ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ..ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΑΚΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ. ΧΙΟ Κ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Κ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ..

  17. Ο Νότης λέει τα πράγματα με το ονομά τους και αυτό δεν αρέσει σε κάποια παρτάλια της δημοσιογραφίας. Μακάρι να κατέβαινε στην πολιτική και τότε θα έβλεπαν πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Νότη σκέψου την πατρίδα και ανέλαβε δράση εσύ και κάποιοι άλλοι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ πριν βουλιάξουμε τελείως. Ξέρω ότι έχεις την οικονομική άνεση και θα μπορούσες να την κάνεις και να ζήσεις άρχοντας,όμως ο πατριωτισμός σου δεν σου το επιτρέπει.Κάνε κάτι.

  18. ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΡΑΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΩΛΩΝΕΙ

  19. ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ πού τολμά κ λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ οπως ακριβώς ειναι τά ΠΡΑΓΜΑΤΑ – μπράβο σου νότη , γράψε στούς γεννητικούς αδένες σου κάτι γλυώδη ανυρωπάκια οπως ευαγγελάτος κ αλλα δημοσιογραφικά σκουπίδια

  20. Επικροτώ και προσυπογράφω τα λόγια του Σφακιανάκη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Βρέθηκε άνθρωπος να πεί τα πράγματα με το όνομα τους

  21. Πολύ σωστά τα λέει ο Νοτης,δεχόμαστε επίθεση, οι κλώσσες κι κοκκορας εκει στο πρωινό του ΑΝΤ1 κοιμούνται όρθιοι και μόνο αν τους πάρουν στο κυνήγι οι λαθρο θα καταλάβουν τι συμβαίνει.

  22. Τηλεοπτικά απόβλητα.
    Επίσης απόβλητα όσοι τους παρακολουθούν.
    Ο Νότης είναι αιώνες μπροστά αλλά ποιός θα συμφωνήσει μαζί του;
    Ο ηλίθιος Έλληνας που κάθεται και βλέπει τα τηλεοπτικά απόβλητα;
    Δυστυχώς πολύ λίγοι μπορούν να αντιληφθούν αυτά που κατά καιρούς λέει….
    Δυστυχώς λέμε……

  23. Μπράβο Νότη άρχοντα…

    Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά μας έρχεται
    Κι εσείς τσομπανάκια βρε άιντε να κουρεύεστε
    Πρόβατα ξυπνάτε πιάστε τα υψώματα
    Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα

  24. Καλά τα λέει ο άνθρωπος.

    Όσοι λαθραίοι είχαν και έχουν φράγκα προωθούνται σε καλίτερες χώρες
    από τη δική μας.Αυτή είναι η αλήθεια και κανείς δεν τη λέει.
    Γιαυτό έκλεισαν τα σύνορα να μπορούν να ξεδιαλέξουν τους φραγκάτους
    και να τους προωθήσουν Βόρεια.

    Εδώ θα μας μείνουν όλοι οι λάθρο που δεν έχουν φράγκο, όλοι οι
    πεινασμένοι που όταν αρχίσουν να εγκληματούν θα είναι αργά.

  25. Δεν εχει αδικο ο Νοτης πραγματικα οι 3 στους 4 (καϊμενους) λαθροεισβολεις εχουν βρεθει πανω τους τουλαχιστον 2 – 3000 € να εχει ο καθενας σε ελεγχους που τους εχουν κανει οι λιμενικοι καθως επισης βρεθηκαν πανω τους πανακριβα κινητα και laptop επισης , μονο να αφησουν την προπαγανδα που κανουν καποιοι υπερ τους

  26. Χωρίς τις λιαγκοβλακείες δεν υπάρχει η συνέντευξη;

  27. Μιά χαρά τα λέει ο Νότης,αυτή είναι η αλήθεια.
    Όσο γιά την Φαίη, να τους πάει στο μαντρί που μεγάλωσε στα Πορόϊα γιά να τρώνε και αρνάκια …

  28. μπραβο νοτη που λες παντα αληθειες και πας κοντρα στο ρευμα των ηλιθιων λαθρολαγνων ξενοδουλων αντιεθνιστων και των αναρχοφασιστων εθνομηδενιστων ελληνοφωνων νεογενιτσαρων που μεσω της προπαγανδας και παραπληροφορισης θελουν να ονομασουν μεταναστες και προσφυγες παρανομους λαθροεισβολεις και παραβατικους λαθροεπικους βαση σχεδιου γινεται καταλυψη της χωρας μας και οι ελληνες φοβουνται να το πουν μην χαρακτηριστουν ρατσιστες και φασιστες

  29. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΝΟΤΗΣ , ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΕΡΤ , ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗΜΑ κλπ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΟΦΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΗΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΔΑΜΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ . 700.000 εκ. ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΘΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΧΕΙ ? ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΑΣ , ΣΙΓΟΘΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ? ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 1.000 ΕΥΡω Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ .ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΣ.

  30. Ολα τα παρταλια ολους τους τιποτα τους εβαλαν για να κρινουν ποιον ,το Νοτη.Αντε ρε παρταλια απο δω να πουμε.

  31. ΕΥΓΕ ΝΟΤΗ. ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΗ…ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ.

  32. πολυ καλα τα λεει ο Νοτης βρε τηλεοπτικα γιουρουκια….

  33. ΑΥΤΟ ΤΟ PANEL ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟς ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΕΙ….

    Φαιη : δεν ειναι ωραιο να ακουγεται η γνωμη του Νοτη για τους μεταναστες…
    Η δικια σου γνωμη Φαιη για τον Παντελίδη ;;;;;;;ηταν ωραια που ακουστηκε;;;

    ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ Κ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ,ΛΟΙΠΟΝ…για αυτο δεν σας γουσταρει η πλειοψηφια του
    κοσμου κ σας βαρανε αλυπητα,μην κλαψουριζετε λοιπον…σας αξιζει στο επακρο οτι εισπρατετε……Κε Χιο ,μην κόψετε το σχολιο!OYTE ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ…ΤΙ ΝΑ ΠΩ……

    1. Μπράβο σου έχεις αυτογνωσια ρουλη

Comments are closed.