Ο ξυλοδαρμός του Καζαντζίδη στον στρατό, που του στέρησε τη χαρά της πατρότητας! (φωτό)

Κοινοποίηση:
stelaras

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε από τους θαυμαστές του, όσο κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης.

Οι φανατικοί του θαυμαστές, γνώριζαν τα πάντα για τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Υπήρχε, όμως, μια λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, που χάρη σε δικές του παραπλανητικές δηλώσεις, δεν ήταν γνωστή.Ήταν ο λόγος, σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, για τον οποίο ο Στέλιος δεν έκανε ποτέ παιδιά.

stelios1

Ο Καζαντζίδης ήταν ένας γοητευτικός άντρας και πάντα είχε στο πλευρό του μια δυναμική γυναίκα.Με καμία όμως, ούτε καν με την επί σειρά ετών σύζυγό του Μαρινέλλα, δεν έκανε παιδιά.

Σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδωσε ο Καζαντζίδης, αποκάλυψε την αιτία. Όπως υποστήριξε, όταν ήταν φαντάρος, τον είχε κλωτσήσει ένα άλογο στα γεννητικά του όργανα, αφήνοντάς του μόνιμο πρόβλημα γονιμότητας.

Γιατί όμως τον χτύπησε το άλογο;

Την εξήγηση έδωσε η τελευταία του σύζυγος, Βάσω Καζαντζίδη, σε συνέντευξή της στη «Μηχανή του Χρόνου».

stelios2

Σύμφωνα με την κυρία Καζαντζίδη, όταν ο Στέλιος ήταν φαντάρος, τον έκλεισαν σε ένα στάβλο, για να τον τιμωρήσουν για τα κομμουνιστικά πολιτικά του φρονήματα.

Πρακτική που ήταν συνηθισμένη σε όσους κατάγονταν από αριστερή οικογένεια και δεν την είχαν αποκηρύξει.

Στον στάβλο, όπως είπε ο ίδιος, έγινε το ατύχημα με το άλογο, που του στέρησε την πατρότητα.Ο γιατρός που τον εξέτασε τότε, του είπε: «Τη ζωή σου τη γλίτωσες, αλλά δεν θα κάνεις παιδιά».

stelios3

Η εκδοχή της πνευματικής του μητέρας

Πρόσφατα, η νονά του τραγουδιστή, Μαρία Κιουρτσόγλου, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, άγνωστες αλήθειες από τη ζωή του αγαπημένου της βαφτιστικού.

Ο Στέλιος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νονά του και της εξομολογούνταν όλα του τα μυστικά.

Σύμφωνα με την κυρία Κιουρτσόγλου, η στειρότητα του Καζαντζίδη δεν οφειλόταν σε κλοτσιά από άλογο, αλλά στον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν ανώτερό του, όταν ήταν φαντάρος.

stelios4

Ο Πόντιος αξιωματικός έσυρε και χτύπησε με μανία τον τραγουδιστή. Ένα από τα άγρια χτυπήματα, τον βρήκε στα γεννητικά όργανα, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, για την αιτία που ο τραγουδιστής στερήθηκε την πατρότητα, το γεγονός είναι ότι ο ίδιος πληγώθηκε πολύ.

Ο Καζαντζίδης διέθετε έναν πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα και σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον έζησαν, όταν πληροφορήθηκε ότι δε θα μπορούσε να τεκνοποιήσει, κλείστηκε στον εαυτό του.

Γι’ αυτό και για πολλά χρόνια, όταν τον ρωτούσαν, δεν έλεγε ποιος ήταν ο λόγος που δεν έγινε ποτέ πατέρας.

Δεν έγινε ποτέ πατέρας, αλλά έγινε παππούς

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Στέλιος Καζαντζίδης τα πέρασε με τη σύζυγό του Βάσω, που ο ίδιος αποκαλούσε «θησαυρό».

Η κυρία Βάσω είχε μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, η οποία έκανε ένα μεγάλο δώρο στον τραγουδιστή.Έκανε μια κόρη, του χάρισε δηλαδή ένα εγγονάκι, στο οποίο αφιερώθηκε και το λάτρευε με όλη του τη δύναμη.

Αν και δεν είχε δικά του παιδιά, ο Στέλιος άκουσε από τα χείλη της μικρής την πιο γλυκιά λέξη, που του είπαν ποτέ, τη λέξη παππού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΥΓ Α ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ Ε ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

  2. Ο Θεός να σε φυλάει από του μουλαριού τα πισινά και του καλογέρου τα μπροστινά.

  3. Ο καζαντζιδηs ηταν εναs και μοναδικοs και αγαπηθηκε απο πολυ κοσμο οπωs και τα τραγουδια του που εκφραζανε το πονo την δυστηχια την μοναξια

  4. αφου ειπες την ιστορια για τον καζατζιδη πες μας και την ιστορια για τον πατερα της βουγιουκλακη και της τζενης καρεζη

    1. Τον πατέρα της Βουγιουκλάκη τον σκότωσαν οι κουμουνιστές με λιθοβολισμό αφού πρώτα του είχαν σπάσει τα κόκαλα από το ξύλο, ενώ τον πατέρα της Λάσκαρη τον σκότωσαν με τσάπες και τσουγκράνες,

  5. Ποτέ δεν μίλησε ο μεγάλος Στέλιος Καζαντζίδης για κουμμουνισμούς και σαχλαμάρες. Πάντα ήταν σεμνός και μετρημένος και εξέφρασε τη ψυχή του Ελληνικού λαού.

    Πράγματι ο πατέρας του σκοτώθηκε στα Δεκεμβριανά, αλλά τότε ήταν που οι κουμμουνιστές κατέσφαξαν 30.000 κόσμο για να κάνουν “επανάσταση”. Αρκετοί αθώοι σκοτώθηκαν μετά ως αντίποινα από τους συγγενείς των δολοφονημένων πατριωτών.

  6. Αλλωστε κανεις δεν μπορει να ξεχασει τον αγωνα και την προπαγανδα που εκανε υπερ του πασοκ την δεκαετια του 80,μεχρι να μεσολαβησει ο παπας..ανδρεας ,με ειδικο νομο, να απελευθερωθει το συμβολαιο του απο την δισκογραφικη εταιρια.
    Να ειστε σιγουροι οτι εαν η εταιτια του (εβραιοι) του καναν τα χατιρια του,θα τους υποστηριζε μεχρι τελους!!
    Καταταλα ηταν μεγαλος τραγουδιστης και με φωναρα!!

  7. Κατι τετοιοι πονεμενοι κομμουνιστες εκατομμυριουχοι και φραγκοφονιαδες,φεραν το πασοκ στην Ελλαδα και αυτο τα διελυσε ολα!!!

  8. θα επρεπε να ξερει ο στελαρας οτι το κκε ειναι κομμα που το δημιουργησαν εβραιοι…αποτι θυμαμαι εκραζε τους εβραιους ο στελιος.

  9. Ετσι εξηγειται τοση μιζερια…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  10. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ!ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΣ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΛΑΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΤΙΝΗ !!!

Comments are closed.