Ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΡΓΑΤΕΣ που ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ηλεκτροδότησης στο ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Προσοχή Σκληρές Εικόνες και ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
6

Στις 16 Αυγούστου από τους ανελέητους βομβαρδισμούς και τα στοχευμένα χτυπήματα του πυροβολικού των ουκρανικών δυνάμεων σκοτώθηκαν εργάτες που επιχειρούσαν να αποκαταστήσουν το σύστημα ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Ντονέτσκ.Ενώ ήταν σε δρόμο ευρείας κυκλοφορίας και εργάζονταν με γερανοφόρο μηχάνημα δέχθηκαν την επίθεση. Από τα θραύσματα των οβίδων επλήγησαν κατοικίες και σκοτώθηκαν πολίτες. (rusvesna.su 17.08.14)

Το Σάββατο το απόγευμα σκοτώθηκαν συνολικά 4 κάτοικοι του Donetsk.Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει :
2

“Το απόγευμα ένα άτομο σκοτώθηκε από οβίδες που έπληξαν τον συνοικισμό LENINSKY στην οδό bolcheviks 4 και ένα άλλο θύμα υπήρξε στην ίδια περιοχή στην οδό Zubkov.Δύο άλλοι πολίτες σκοτώθηκαν στην γέφυρα που βρίσκεται μεταξύ των περιοχών Léninsky και Budennovsky.Ήταν υπάλληλοι της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού “.
Eίχε προηγηθεί ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Donetsk που έκανε λόγο για τη συνεχόμενη επίθεση με πυροβολικό που δέχεται η πόλη.
4
Ολοσχερώς ή μερικά καταστράφηκαν σπίτια κατά μήκος των δρόμων Kuprina,Βolcheviks,Novoazovskaya,Schubert, Chistyakov, Poganini, Krepilschikov, Varsovie, Kemerovo, Forgeron, Isakov , Velikoanadolsk.
Εκδηλώθηκαν πολλές εστίες πυρκαγιάς που για την κατάσβεσή τους οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν ως αργά χθες.
Το δίκτυο ηλεκτροδότησης αποκαταστάθηκε σε κάποιες περιοχές.
5
Το κέντρο τύπου της ATO των ουκρανικών δυνάμεων που έχουν δεσμευθεί στην τιμωρητική επιχείρηση σε δελτίο τύπου αναφέρει ότι οι « δημοκρατικοί » συνεχίζουν να επιτίθενται και να βάλουν κατά θέσεων των δυνάμεων που μετέχουν στην αντιτρομοκρατική επιχείρηση.
6
Η ΑΤΟ σε αυτή τη φάση επειχειρεί να αποκόψει την πόλη του Donetsk από την Gorlovka.



Τα θύματα στοιβάζονται σε κλειστά ημιφορτηγά μεταξύ αυτών και παιδιά.Capjuhy

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ετσι πληροφοριακα , για τις σφαγες αυτων των μικρων παιδιων , εχουν συνενεσει οι προδοτες Σαμαρας-Βενιζελος. Τα αψυχα κορμακια των παιδιων εχουν υπογραφη Αντωνης Σαμαρας !

Comments are closed.