Ο πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών, Γιάννης Αϊβατίδης, βουλευτής με τη “Χρυσή Αυγή” στην Κέρκυρα. Παίρνει την έδρα από τη ΝΔ εκτός απροόπτου

Κοινοποίηση:
aivatidis

Εαν επιβεβαιωθούν τα τελικά αποτελέσματα, πράγματι θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία ενός εξαιρετικού επιστήμονα.

Η εκλογή του, χωράει πολύ συζήτηση.

Ο Αιβατίδης, παίρνει πάνω από 4000 προτιμήσεις σε ένα νησί που έχει την πρωτοκαθεδρία η ΝΔ. το ΠΑΣΟΚ και οι κομμουνιστές εδώ και 50 χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ενα απο τα ΛΙΓΑ θετικα αποτελεσματα, για την Χρυση Αυγη σε αυτες τις εκλογες, ειναι η εκλογη του Βουλευτη απο την Κερκυρα.

  2. ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α.

  3. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΙΒΑΤΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΘΙΚΟΣ!!!

  4. Εξαιρετικός επιστήμονας και εξαιρετικός άνθρωπος. Μπράβο στην Κερκυρα που από σκουπίδια τύπου δεν-δια γκερεκου έβγαλε βουλευτή που αν και δεν είναι ντόπιος πονάει το νησί και την Ελλάδα όσο λίγοι. Ψηλά το κεφάλι εθνικιστές!

  5. Ουάου! Τώρα μπορεί και η Χ.Α. να δένει υποθέσεις.

  6. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΜΜΟΡΓΩΤΗ ΜΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ? ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ

  7. Μπα έχει και γιατρούς ή χ.α και δικηγόρους και επιστήμονες?τελικά ή προπαγάνδα δεν κάνει δουλειά μάλλον!Άκου κει πρόεδρος ιατρωδικαστων βουλευτης με τη χ.α !!!!!!!!καλή σταδιοδρομία ναχεις είσαι λεβεντιά!!!!!

Comments are closed.