Ο Στέφανος Χίος για τους αθεράπευτα “τυφλούς” γαύρους του μεγάλου λιμανιού!

Κοινοποίηση:
gavroi

Δείτε τι έγραψε στο προφίλ του στο facebook πριν λίγο ο Στέφανος Χίος για τους αθεράπευτα “τυφλούς” γαύρους του μεγάλου λιμανιού:

Αναλυτικά το status στο profil του:

“Προς τους αθεράπευτα γάβρους που υβρίζουν οι περισσότεροι ανώνυμα είτε ψευδώνυμα:

Τα ματς του Παναθηναικού στο μπασκετ δεν τα βλέπω ποτέ. Γιατί ποτέ δεν μου άρεσε το μπασκετ.

Με τον Γιαννακόπουλο, συνεργάστηκα μία μόνον φορά. Είδα τι αποκοτιές και λάθος ενέργειες έκανε και έφυγα στην πρώτη εβδομάδα.

Τον Χάντζο, τον τιμώ γιατί είναι έντιμος παρά τις μαλακίες που μου παραθέτετε για θέματα για τα οποία έχετε πλήρη άγνοια. Γιαννούλης και παπαριές. Ψάξατε ρε βλήματα να μάθετε ποιος ή ποιοι τον “τροφοδοτούσαν” απ ‘έξω με μαντζούνια; Άντε από κει μπετόβλακες.

Την άχρηστη στο ΟΑΚΑ, την έκανε βουλευτίνα ο ΣΥΡΙΖΑ. Να την χαίρονται. Αργόμισθη 30 χρόνια. Φανταστείτε αν τα σαρίκια, γίνουν κυβέρνηση.

Καλό είναι να λασπώνεις, απλά προσέξτε γιατί στο τέλος θα τυφλωθείτε παρά το γεγονός ότι η μαλακία κάνει καλό στα νεφρά, ενίοτε.

Όσο για τον Παναθηναικό στο ποδόσφαιρο, τον ξέγραψα. Αλαφούζος και Ιδέα δεν συμβιβάζονται.

Αυτά. Από τον Χίο δεν θα ακούστε ποτέ ούτε ένα ψέμμα. Πάρτε το απόφαση. Τη γούνα μου την έχω κάψει προ πολλού.Και θα ήμουν αδερφάρα του ελέους εαν καθόμουν να ρισκάρω αξιοπιστία, για πράγματα που εύκολα μπορούν να τα αποδείξουν οι εχθροί μου.

Όσο για τους Αγγελόπουλους, τι να σας πω. Οι παπούδες τους πούλαγαν συρματοπλέγματα στον Χίτλερ. Δοσίλογοι δηλαδή. Με λεφτά δοσίλογων ζουν , με λεφτά συνεργατών της Κατοχής αναπνέουν. Εαν αυτούς δεν τους ενοχλεί το παρελθόν τους, εμένα με ενοχλεί. Γιατί είμαι και αισθάνομαι Έλληνας. Και όχι Ναζί. Και θα τα γράφω. Για όλους. Εαν ο Γιαννακόπουλος έχει δοσίλογο παππού, θα τον βγάλω την ίδια ώρα. Αναμένω πληροφορίες.

Όλους θα τους κρίνει η ιστορία. Εκτός από τον Ολυμπιακό που είναι άλλη Ιδέα, ξεκομμένη από τον τυφλό οπαδισμό και λάθος τον ανακατέβετε, όσοι συνεχίζετε να κάνετε εγκλήματα.

Σέβας

Σ.Χ”

Δείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:

Οι ποταποί συκοφάντες Αδερφοί Αγγελόπουλοι, δεν πρέπει να ξεχνούν τους παπούδες τους που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. Βουλώστε το λοιπόν “φύτρες” δοσίλογων και μακριά τα χέρια σας από τους έντιμους…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Συνεχίστε γερά κ. Στέφανε. Οι άνθρωποι αυτοί είναι φανατισμένοι και τους συναντά κανείς σε πολλές ομάδες.
    Συνεχίστε μήπως και ησυχάσουμε από τους όλους τους φανατισμένους σε κομματικό και οπαδικό επίπεδο.
    Καλό θα ήταν να κάνετε και μια εκπομπή για το φανατισμό για να ακουστούν γνώμες.

  2. Χιο ζέλα στόκε αντιολυμπιακέ.. Μικρόμυαλε και ανυπόλυπτε , το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας δε μπορείς να το εννοήσεις

  3. τα χεις παιξει κολοβαζελι….ταχεις παιξει,βλεπεις το γαυρο να κερδιζει την καλυτερη ομαδα στον κοσμο , στην καλυτερη της φορμα μεσα στο Καραισκακη με ΤΡΕΙΣ!!!και σου φυγε η μαγκια.
    Κατσε τωρα καναπε να γουσταρεις….

  4. προς το παρον αλλος εχει τυφλωθει απο την μαλακια
    για αυτο και χρειαζεται πατοπουκαλα

  5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ????
    ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ????

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ Καλό είναι να λασπώνεις, απλά προσέξτε γιατί στο τέλος θα τυφλωθείτε

    ΜΕΤΑ ΓΡΑΔΕΙΣ ΟΤΙ Όσο για τους Αγγελόπουλους, τι να σας πω. Οι παπούδες τους πούλαγαν συρματοπλέγματα στον Χίτλερ. Δοσίλογοι δηλαδή. Με λεφτά δοσίλογων ζουν , με λεφτά συνεργατών της Κατοχής αναπνέουν

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Εαν ο Γιαννακόπουλος έχει δοσίλογο παππού, θα τον βγάλω την ίδια ώρα. Αναμένω πληροφορίες.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΩΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ…..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΛΟΠΟΝ???

  6. Μια και εγραψες για λασπη ……δεν μας γραφεις και για την συστηματικη πληροφορηση που κανεις εδω μεσα.

    Εφτασες στο σημειο να γραψεις για τον αμερικανο διεθνη μπασκεμπολιστα Kevin Durant που φωτογραφηθηκε μαζι με την εθνικη ομαδα του εξω απο την βουλη ….με τιτλο αφρικανος λαθρομεταναστης λοιδωρει την προεδρικη φρουρα.

    Προσφατα βαφτισες σκοπιανο τον ρωσσο μπασκεμπολιστα Μισουνωφ.

    1. Φιλικά…
      Ο Μισούνοφ πράγματι είναι Σκοπιανός φίλε και μάλιστα σκοπιανοβούλγαρος(αχταρμά δλδ) και όχι Ρώσος όπως λανθασμένα πιστεύεις και γράφεις.

Comments are closed.