Ο Στρατηγός Ζιαζιάς γράφει: «Γιατί πρέπει να πάμε ΌΛΟΙ στο συλλαλητήριο της Αθήνας»

Κοινοποίηση:
ziazias-750x430

Με αγνό ,ειλικρινή και άδολο Πατριωτισμό ,με απόλυτο σεβασμό στην αλήθεια και την ιστορία μας , με δημοκρατικό σεβασμό σε όλους , αλλά και με καθαρή πατριωτική απαίτηση να μην παραδοθεί το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σφετεριστές της ιστορίας μας, είναι καθήκον όλων μας να συμμετάσχουμε στην ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .

 

Η πατριωτική αυτη σύναξη , εκφράζει την σταθερή θέληση του λαού μας για επίλυση αυτού του Εθνικού μας Θέματος σύμφωνα με τα Εθνικά μας συμφέροντα και όχι σύμφωνα με τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των διεθνών πατρώνων . Η Σύναξη αυτή , εκφράζει την ομοψυχία του λαού μας έναντι στην αδιάλλακτη και ανιστόρητη θέση των γειτόνων μας και μόνον , χωρίς φανφάρες ,χωρίς διχαστικούς λόγους , χωρίς υπερφίαλες και άστοχες κραυγές και υβριστικούς λόγους . ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η αγωνία και το ενδιαφέρον για τα εθνικά θέματα και ο άδολος και μαχητικός πατριωτισμός δεν είναι προνόμιο κάποιων «εκλεκτών» , που μια ζωή προσκυνούσαν το φαύλο σύστημα …….Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει. Είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών ΜΑΣ συμφερόντων. Η ΣΥΝΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ …….

πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕς ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΕς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΙ ΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΛΙΣΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΝΕΡΟΥ ΜΑΣ ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.

  2. O στρατηγος ζιαζιας ειναι ενας αριστος στρατιωτικος τον ειχα ταξιαρχο στην αυλωνα απο τοτε δεν εχω ακουσει κακο λογο γιαυτον τον πανω απο ολα ανθρωπο.Οπως και τοτε ετσι και τωρα με τον λαο,οπως και τοτε ετσι τωρα δεν μασαει τα λογια του ….και για καποιους που θελετε να βγει ο στρατος… οι στρατιωτικοι δεν ειναι μαλακες… μια φορα ρισκαραν και ειδαμε …….
    να θυμαστε το πολυτεχνειο τωρα και αυτους που μας εφτασαν εδω … αν θελετε επανασταση στον δρομο…..
    οι μαλακες τελειωσαν….

  3. ο συγκεκριμενος φοραει παντελονια, τον εζησα στο στρατοπεδο στην αυλωνα σαν διοικητη (ταξιαρχος ηταν) προστατευε τους φανταρους και κυνηγουσε οσους κοιλιοδουλους ξεζουμιζαν κρατικες προμηθειες…ο νοων νοητο! καλος ανθρωπος, με γνωσεις!

  4. κανονικά πρέπει να μείνουμε όλοι στο σύνταγμα μέχρι να βγει και να πει το ζαβό ότι θα διαπραγματευτει σαν Ελληνας και όχι σαν αλβανος

  5. Ώπα οι στρατιωτικοί ξύπνησα ξαφνικά… Γιατί άραγε τόσος απότομος πατριωτισμός…
    Διαβάστε καμια προφητεία και καμια ομιλία γέροντα γιατί θα πάτε από ηλιθιότητα οι περισσότεροι κριμα ειναι.

  6. ειδικα ο ζαζιας ειναι πολυ κυριος και μηλουσε και ως εν ενεργεια γιαυτο και “παραιτηθηκε” επι βενιζελου

  7. Βγαίνει το κάθε μηδενικό που προσδοκά να γίνει νούμερο και λέει τη γνώμη του

  8. Εσεις οι στρατιωτικοί βλεπετε να ξεπουλανε την πατριδα και δεν μιλάτε, βλεπετε να την προδίδουν και παλι δεν λέτε τιποτα, τι θα γινει λοιπον με εσάς;;; Δεν επρεπε μετα απο ολα αυτα να κάνετε κατι;;; Ξέρετε πολυ καλα πως ο λαός θα σας στηρίξει. Ολοι ξερουμε βεβαια πως ανάμεσα σας υπαρχουν και προδοτες, αλλα κατι πρεπει να γινει και με αυτους, Οςο ψηλά κι αν βρίσκονται και ο νοων νοείτο.

    1. Ξέρετε πολυ καλα πως ο λαός θα σας στηρίξει… όπως ακριβώς στήριξε και τους τελευταίους με τα ισόβια που πέθαναν εντός κορυδαλλού !!!!

    2. Ο/Η Σύντροφοι η Κύπρος κείται μακράν; η Θράκη; τα ΄Ίμια; λέει:

      Ξέρετε πολυ καλα πως ο λαός θα σας στηρίξει…
      όπως ακριβώς στήριξε και τους τελευταίους από σας που πέθαναν μέσα στο κορυδαλλό.

      Γιατί όταν λέμε ισόβια… εννοούμε ισόβια !!!!

  9. ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ; Ή ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ;

  10. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΛΗ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΨΗΛΑ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΖΑΖΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ? ΤΙΠΟΤΑ . ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΟΘΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΣΤΑΝ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΤΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ .ΦΤΑΝΕΙ . ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ . ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ . ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ . ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ Η ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ . ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΥΠΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ . Ο Χ Ι Α Λ Λ Ο Ι Π Ρ Ω Η Ν Σ Τ Ρ Α Τ Η Γ Ο Ι Σ Ω Τ Η Ρ Ε Σ

    1. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ψηφοφόρους ΠΟΥ 4 χρόνια βρίζουν ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ όλα τα δεινά τους, και μπροστά στις κάλπες ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ για να εξασφαλίσουν το διορισμό ΤΟΥΣ στο δημόσιο ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ κόμματος .ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ψηφοφόρε ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ μέσα στο παραβάν ? ΤΙΠΟΤΑ . ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΟΘΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ όλοι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ όλοι ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ψηφίσατε τα πολιτικ’α λαμόγια ΑΦΗΣΤΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ .ΦΤΑΝΕΙ . ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ στη κάλπη ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ οι δημοκρατικοί τοξότες . ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ τα θύματα Ο ΛΑΟΣ που σφάζεστε ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ καταλάβει οτι είμαστε όλοι συνένοχοι κι όχι θύματα.. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ πολιτικά είναι μόνο όσοι δεν γλύφουν τα κόμματα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛη ΜΕΡΑ ΥΠΟΚΛιΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ . Ο Χ Ι Α Λ Λ Ο Ι ψηφοφόροι Σ Ω Τ Η Ρ Ε Σ

  11. ντροπη τους τωρα θυμηθηκανε την ελλαδα που δεν εμεινε τιποτα ορθιο και ελληνικο

  12. να μας πουν τι θα κανουν αν τελικα δωσουν το ονομα να μαντεξω”””””’ αγωνιστηκαμε ””””””””’ αλλα

  13. Κύριε Ζιαζια τη θα κάνετε αν δώσουν το όνομα?Να βγείτε και να απαντήσετε όχι μόνο εσύ αλλά και υπόλοιποι Στρατήγη για πάρτε θέση που έπρεπε να ήταν ο στρατός στους δρόμους εδώ και πολύ καιρό και όχι να κάνετε φιλιππινέζα τον κάθε στρατιώτη στους λάθρο άντε λοιπόν απάντησε ?

  14. Το χαλι της ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟ ειναι το χαλι το δικο σου
    και καποιων αλλων σαν και σενα που λενε αυτες τις μαλακιες και κυριως
    που σκεφτονται με αυτο τον ηλιθιο και τοξικο τροπο.
    Τουλαχιστον αυτες τις κρισιμες ωρες κρατησε το δηλητηριο που εχεις
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

  15. ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ .ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;

  16. Ο ΖΙΑΖΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
    Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΖΙΑΖΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ
    ΕΥΓΕ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.