Ο Συριακός στρατός απελευθέρωσε την πόλη Ar Rabiyah – “Ζήτω ο Πούτιν και ο Άσαντ” (βίντεο&φωτο)

Κοινοποίηση:
poutin

Κανένας τζιχαντιστής όρθιος!

O συριακός στρατός προελαύνει στο Ανατολικό Χαλέπι έναντι του Ισλαμικού Κράτους.Δεν απέχει πλέον παρά μόνο 7 χλμ . από την πόλη Al-Bab που αποτελεί ένα από τα πρωταρχικά προπύργια του τρομοκρατικού κινήματος στη Συρία .

Caikià

Cajj

Caiào)

 

O στρατός ανέκτησε σήμερα και το Wadi’ah στο Ανατολικό πάντα Χαλέπι στα δυτικά του στρατιωτικού αεροδρομίου Kweires μετά από μάχες με τους ισλαμιστές.Στο μέτωπο της Λαττάκια ο συριακός στρατός κραύγαζε ρυθμικά τα ονόματα των προέδρων της Συρίας και της Ρωσίας Άσαντ και Πούτιν επ΄ευκαιρία του πανηγυρικού κλίματος που επικρατεί εκεί μετά την απελευθέρωση της στρατηγικής σημασίας πόλης Ar Rabiyah.

CaHUH

Ο στρατός απελευθέρωσε την πόλη Ar Rabiyah από τους τρομοκράτες της al-Nosra πριν από 2 μέρες με την αποφασιστική συμβολή της ρωσικής αεροπορίας.

Η συριακή αεροπορία έπληξε την Τετάρτη μια αποθήκη πυρομαχικών και όπλων της al-Nosra στην επαρχία της Deraa, στα ΝΔ της χώρας μεταφέρει το SANA επικαλούμενο στρατιωτική πηγή.Τα συριακά αεροσκάφη σύμφωνα με την πηγή κατάφεραν πολλά χτυπήματα εναντίον θέσεων των τρομοκρατών πλησίον του χωριού Al-Sura, στα Δ του Al-Hrak (επαρχία Deraa).

Ο εκπρόσωπος τύπου του συριακού στρατού ο Ali Mayhub ανακοίνωσε την Τρίτη το βραδυ ότι οι σύριοι στρατιώτες υποστηριζομενοι από τη ρωσική αεροπορία κατέστρεψαν διοικητήριο και θέσεις των τρομοκρατώνστ ΝΔ της χώρας.

Δείτε εδώ το βίντεο

Cjij

dimpenews.com

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: