Ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν στενός φίλος και βασικός συνεργάτης του 32χρονου άτυχου τραγουδιστή. Λίγες εβδομάδες μετά τον χαμό του αγαπητού τραγουδιστή, ο δημοσιογράφος μίλησε για το μοιραίο εκείνο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου:
«Στις 2 τα ξημερώματα χωρίσαμε από το μαγαζί όπου έκανε πρόβα. Στις 8:30 το πρωί ξεκίνησαν κάποια τηλέφωνα, όπου με ρωτούσαν αν είνα καλά ο Παντελής. Εγώ το έμαθα από τη Μαίρη Παλιαλέξη στο Happy Day, όταν μου είπε ότι άκουσε για ένα τροχαίο. Εκεί θορυβήθηκα. Έπαιρνα τον Παντελή και δεν το σήκωνε. Παίρνω τον Κώστα Μπερτάκη και ήταν στο αστυνομικό τμήμα, έβγαζε διαβατήρια γιατί θα φεύγαμε για Αυστραλία. Αφού με πήραν από το Ασκληπείο της Βούλας και μου είπαν ότι ο Παντελής είχε ένα σοβαρό τροχαίο, εκεί άρχισα να συνειδητοποιώ ότι έχουν μια δόση αλήθειας. Παίρνω τον αδερφό του Παντελή, τον ξυπνάω και μου λέει ότι ο Παντελής θα κοιμόταν στο μαγαζί το βράδυ. Μετά με πήρε ο Κώστας Μπερτάκης και μου λέει «έλα κάτω, έχει γίνει αυτό με τον Παντελή»».
Μου έκαναν πολύ κακή εντύπωση τα λόγια του Λεμπιδάκη σε ένα βίντεο που παίχτηκε, όπου είπε ότι η οικογένεια του Παντελίδη έχει το ακαταλόγιστο. Το διόρθωσε λίγο αμέσως μετά και είπε ότι δεν τον εννοούσε έτσι αλλά λόγω του πόνου τους για τον χαμό του Παντελή κλπ κλπ. Απ΄ ό,τι μάθαμε από τα ΜΜΕ ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν πολύ στενός συνεργάτης του Παντελίδη, στις δημόσιες σχέσεις του και στο μαγαζί του Μπερτάκη. Και έλεγε πώς είναι και φίλος του Παντελίδη εκτός από συνεργάτης. Η δήλωση όμως που έκανε για την οικογένεια του παλικαριού που χάθηκε άδικα, δεν ήταν καθόλου φιλική και ήταν πολύ περίεργη και αχαρακτήριστη θα έλεγα. Και η είδηση που βγήκε μετά το θάνατο του Παντελίδη ότι κάποιος χάκαρε τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα για να προσποριστεί το οτιδήποτε, εμένα με οδηγεί να σκεφτώ πώς θα ήταν πιθανό να το έκανε αυτό κάποιος που ή γνώριζε τους κωδικούς του νεκρού ή γνώριζε και τι να ψάξει να βρει μέσα στα προσωπικά προφίλ του νεκρού. Αυτά δεν τα γνωρίζουν τυχαίοι χάκερς αλλά το πιο πιθανό είναι να τα γνωρίζουν κάποιοι στενοί συνεργάτες του Παντελίδη. Η αστυνομία πιστεύω ότι θα πρέπει να ψάχνει και προς αυτή την κατεύθυνση όσον αφορά στο χακάρισμα των προφίλ του Παντελίδη στα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί όπως είδαμε ήδη, μετά το θάνατο του Παντελίδη, πάρα πολλοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη μνήμη του για να κερδίσουν χρήματα, δημοσιότητα περισσότερη κλπ, αφού όσο ζούσε ο Παντελίδης με την επιτυχία που είχε ο ίδιος δεν άφηνε και πολλά περιθώρια κέρδους και δημοφιλίας στους υπόλοιπους του χώρου.
Τάκης