Πάγωσαν όλοι στην Πάτρα! Τι είναι αυτό το υγρό απόβλητο που σκοτώνει ζώα και πτηνά

Κοινοποίηση:
apovlita

Συναγερμός  σήμανε  αργά το βράδυ της τετάρτης προς νυχτερινές ώρες της Πέμπτης στην περιοχές Πετρωτού-Σαραβαλίου και Αγίου Στεφάνου μετά από καταγγελίες κατοίκων πως από αυλάκια που υπάρχουν  στην περιοχή βγαίνει υποπράσινο αφρώδες υγρό,  ενώ λίγο αργότερα υπήρξαν και  καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες,  πέντε πτηνά και ένα οικόσιτο  ζώο που ήπιαν από το  υγρό βρέθηκαν νεκρά.

Επί τόπου έσπευσαν ο αντιδήμαρχος κ. Πελεκούδας και από την περιφέρεια η υπεύθυνη για θέματα υγείας και περιβάλλοντος κ. Σπυριδάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές πρόκειται για ρύπανση που εμπεριέχει τοξικές ουσίες οι οποίες από την πρώτη εκτίμηση είναι άκρως επικίνδυνες και σε αυτό αποδίδεται θάνατος ζώων και πτηνών στην περιοχή, όπως αναφέρει το

patrastimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Υποπροϊόντα αφόδευσης τού Βενιζέλου καί τού Πάγκαλου.

Comments are closed.