ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάει να αιματοκυλίσει τη χώρα ο Σαμαράς! Μυρίζει “μπαρούτι”! Απειλεί ότι δεν θα δώσουν λεφτά οι Ευρωπαίοι στις Ελληνικές τράπεζες και θα κλείσουν τα ΑΤΜ!

Κοινοποίηση:
samaras_512_355

Ο άνθρωπος τελικά είναι πολύ επικίνδυνος! Παραμονές των εκλογών απειλεί μέσω του Ντράγκι – ότι δεν θα συναινεσει-  και Ευρωπαίοι δεν θα δώσουν λεφτά στις Ελληνικές τράπεζες , με αποτέλεσμα να κλείσουν τα ΑΤΜ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Σειρά επαφών με αξιωματούχους στο εξωτερικό, ανάμεσα στους οποίους και ο Μάριο Ντράγκι, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στο επίκεντρο των επαφών βρέθηκε το θέμα της κρίσιμης συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του έκτακτου μηχανισμού παροχής ρευστότητας.

Ερωτηθείς για το θέμα, στο δημαρχείο Γλυφάδας όπου βρέθηκε σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε:

«Αύριο και μεθαύριο κρίνεται από την ΕΚΤ το θέμα του ELA, του. Αυτή την ώρα πρωταρχική μου μέριμνα είναι η θωράκιση του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας. Είχα μια σειρά επαφών με το εξωτερικό και σήμερα με την ΕΚΤ και βεβαίως με τον κ. Ντράγκι. Οι συμπατριώτες μου όπως με εμπιστεύτηκαν αυτά τα δύσκολα χρόνια να είναι βέβαιοι ότι και σήμερα και στις 26 Ιανουαρίου θα κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο για την πατρίδα με σιγουριά, χωρίς παχιά λόγια και υπερβολές που αυτή τη στιγμή μόνο κακό κάνουν. Είναι λοιπόν πολλή σημαντική αυτή η συνεδρίαση της ΕΚΤ και είναι σημαντικό να υπάρχει σε αυτόν τον τόπο σοβαρότητα από όλους».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΜ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

  2. Οι εμετικές, κατάμαυρες διαφημίσεις της ΝΔ συνεχίζονται προκαλώντας αηδία σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Οι γκαφατζήδες της σαμαρικής ΝΔ δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν ποσοστά με τα ντροπιαστικά, για τη παράταξη, διαφημιστικά ; Λες και σκηνοθετούν χολυγουντιανή ταινία για το 2012 !

    Με αυτά η διαφορά υπέρ του Σύριζα μεγαλώνει αφού από αντίδραση αριστεροί, κεντροαριστεροί, κεντρώοι, ακόμα και δεξιοί θέλουν να τον υπερψηφίσουν. Με αυτές τις διαφημίσεις, όσο συνεχίζονται, κάνουν την αυτοδυναμία του Σύριζα σίγουρη με ποσοστά άνω του 36-38%.

    Η ΝΔ, σίγουρα δεύτερη, με πάνω από 6 μονάδες διαφορά, θα χάσει κι άλλο. ΄Θα χάσει αυτή την εβδομάδα 2-3 μονάδες προς την Χ.Α ( αφού δεν υπάρχει πια λόγος να την ψηφίσουν ) και 2 μονάδες προς τους ΑΝΕΛ που, όχι μόνο μπαίνουν στη Βουλή ), αλλά θα φτάσουν σε ποσοστά το 4 με 5%. Η ΝΔ θα συρρικνωθεί, τελικά σε ποσοστά κάτω του 25%, με τάσεις καθοδικές.

    Όσο μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά των ΑΝΕΛ,τόσο πιο ισχυρή φωνή θα έχουν σε μια αυριανή συγκυβέρνηση με τον Σύριζα,είτε αυτός είναι αυτοδύναμος είτε όχι.

    Η ΝΔ προσπάθησε και προσπαθεί να διαλύσει τις Τράπεζες και την Ελληνική Οικονομία με διάφορα εμπρηστικά διαφημιστικά και εμπρηστικές δηλώσεις ακραίων στελεχών. Δεν θα τα καταφέρει να διαλύσει την Ελλάδα για κομματικά οφέλη. Ο ελληνικός λαός δεν ακούει τα διχαστικά κηρύγματα των ακραίων που έχουν καταλάβει ( προσωρινά ) τη ΝΔ. Ο λαός δεν τρομοκρατείται από τους διαπλεκόμενους και τους επαγγελματίες υβριστές του.

    Η Δημοκρατία θα νικήσει, βάζοντας στο περιθώριο τους ΣαμαροβενιζέλουςΓΑΠ. Και οι 3 μισούν τους Έλληνες ψηφοφόρους και τους θέλουν μόνο ως ψηφοφόρους και χειροκροτητές κάθε εκλογική αναμέτρηση και μετά τους έχουν γραμμένους και τους ξεσκίζουν σε φόρους και χαράτσια. Ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε από την πολιτική σαπίλα. Υπάρχουν, λίγοι δειλοί και λίγα κομματόσκυλα, που νοιάζονται για την καρέκλα και όχι για την Ελλάδα. Τελειώνουν με τη ψήφο μας. Αρκετά μας μαύρισαν τις ζωές, ώρα να τους μαυρίσουμε στην κάλπη.

  3. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ !!

  4. τώρα χλευάζετε έξω απ΄το χορό. αν όμως (αν λέω) συμβεί μια στραβή και κλείσουν τα ΑΤΜ τι θα λέτε μετά; θα νομιμοποιούνται τότε οι πιστοί σας αναγνώστες να έρθουν και να ζητήσουν τα λεφτά τους από εσάς;

    1. Σαμαρόσκυλο detected!Τι λες ρε παπάρα!?Οτι πριν κυβερνήσει καν ο Συριζα θα κλείσουν τα ατμ και θα το χρεωθεί ο σύριζα και όχι ο σαμαράς που κυβερνούσε μέχρι τώρα?Μιλάμε είστε για πολλά κιλά ΜΑΛΑΚΕΣ εκεί στη συγγρού.Εκτός και αν υπονοείς οτι λόγω των διαπροσωπικών σχέσεων σαμαρά με τους τοκογλύφους(γιουσουφάκι) θα μας κλείσουν τα ατμ..Πολιτική με κολλητιλίκια δηλαδή προτείνετε?Γελοίοι !!Και στα χώνω ώς παραδοσιακός δεξιός.

      1. καμιά σχέση δεν έχω με ΝΔ και Συγγρού, έκανα μια παρατήρηση ως σκεπτόμενος πολίτης. Εσύ όμως που χαρακτηρίζεσαι ως παραδοσιακός δεξιός πως και τώρα το γύριζες και έγινες αφισοκολλητής τρολάριος του ΣΥΡΙΖΑ;

  5. Ετοιμαστε κρεμαλες & γκιλοτινες για τα κοπροσκυλα ολα & τα γεροντια που τους ψηφιζουν

  6. σε ποιο κοσμο ζει? αφου δεν θα υπαρχει σαν πρωθυπουργος στις 26!

  7. Ας προσέξουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή με την καταμέτρηση των ψήφων…όποιος κατάλαβε κατάλαβε…ο ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ότι και να κάνει τη Δευτέρα πάει σπίτι του…

    1. Οι περισσότεροι εκ της εφορευτικής επιτροπής συμπεριλαμβανομένων και των δικαστικών εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία την ημέρα των εκλογών. Επιβάλλεται να είναι εκεί οι εκπρόσωποι κόμματων άλλα με τους δικαστικούς να πετάνε και άλλα δεξιά ψηφοδέλτια είναι πρόβλημα

  8. Κάτι φοβάται ο γκαβός! κάτι έχει κάνει πολύ σοβαρό και φοβάται. Τι είναι όμως δεν ξέρω. Κοντός ψαλμός, ίσως το μάθουμε.

Comments are closed.