Πάρτε τα ΚΟΡΟΪΔΑ: Στην Αρκαδία οι ΛΑΘΡΟ θα μείνουν σε….διαμερίσματα!!!

Κοινοποίηση:
mousoulmanoi-paniyrizoun-gia-o-tromokraiko-kypima

Λαθρομετανάστες θα φιλοξενηθούν και στο νομό Αρκαδίας, με την πρόταση του ελληνόφωνου υπουργού να θέλει να μένουν αρκετοί μαζί σε διαμερίσματα και όχι σε αντίσκηνα.
«Ως Πελοπόννησος και ως Αρκαδία, έχουμε υποχρέωση να καλύψουμε κι εμείς ένα μέρος της προσπάθειας που γίνεται από τη χώρα μας, για να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
Συγκεκριμένοι χώροι, δεν έχουν βρεθεί, γίνονται διάφορες συζητήσεις και σκέψεις», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας και σημειώνει το kalimera-arkadia.gr.
«Η πρόταση του ελληνόφωνου Υπουργού είναι να υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι, που θα συγκεντρωθούν αρκετοί λαθρομετανάστες μαζί, για να μένουν σε διαμερίσματα και όχι σε αντίσκηνα. Έχουμε σκέψεις για κάποιους χώρους, αλλά δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση», προσέθεσε.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρίχτε τούς βάρβαρους στη θάλασσα.Η αρκαδία είναι ή πατρίδα τού Θόδωρου Κολοκοτρώνη.
    Στήν Δημητσάνα λειτουργούν ακόμα οί μπαρουτόμυλοι.Στό Λούσιο δϊπλα στη Μονή Φιλοσόφου
    σώζεται μέχρι σήμερα τό περίφημο Κρυφό Σχολιό.Εξω τά άγρια ζώα από την Ελλάδα.
    Πάνω από 70 Κολοκωτροναίους σκότωσαν οί τούρκοι.Οί βάρβαροι θά μαγαρίσουν τά άγια
    χώματα τής Αρκαδίας,
    Γιάννης Κατσαρος

Comments are closed.