“Πέρασε” το νομοσχέδιο για τους νοσοκομειακούς γιατρούς

Κοινοποίηση:
91578

Υπερψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία το νομοσχέδιο για το ωράριο και τις εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών. Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρά τις αντιδράσεις των νοσοκομειακών γιατρών.

«Πέρασε» ακόμη, η τροπολογία για τη διάσωση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ). «Ναι» στην ρύθμιση είπαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι. «Παρών» ψήφισε το ΚΚΕ και κατά η Χρυσή Αυγή.

«Από τη μια η κυβέρνηση οδήγησε τα ταμεία σε αδιέξοδο και από την άλλη φέρνει τροπολογία, λέγοντας στους εργαζόμενους μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αυξάνοντας την ίδια ώρα τις εισφορές των εργαζομένων», είπε στην παρέμβασή του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είναι το “ευχαριστώ” προς τους νοσ. γιατρούς, οι οποίοι (εικάζω) τις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν κατά πλειοψηφία συριζανελΝΔ. Άλλωστε σε λίγο καιρό και αυτοί (οι νοσ. γιατροί), θα αντικατασταθούν από λαθρό (βλ. Σουηδία). Επομένως δεν θα έχουν ανάγκη την ψήφο τους πλέον (για να τους εντάξουν στον κομματικό τους στρατό).

Comments are closed.