Παγκοσμιο σοκ! Ρόμπι Γουίλιαμς: Έχω μια αρρώστια στο κεφάλι μου που θέλει να με σκοτώσει

Κοινοποίηση:
ImageHandler

Την μακροχρόνια μάχη του με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει περιέγραψε για πρώτη φορά ανοιχτά ο Ρόμπι Γουίλιαμς, χαρακτηρίζοντας την κατάθλιψη «μια αρρώστια στο κεφάλι του που θέλει να τον σκοτώσει».

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun, o δημοφιλής ποπ σταρ παραδέχτηκε ότι έχει φτάσει αρκετές φορές κοντά στον θάνατο και συνέκρινε την πολυτάραχη ζωή του με εκείνη του Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016.

«Ευτυχώς ή δυστυχώς, εάν αφήσω ανεξέλεγκτη τη ζωή μου εμφανίζω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια αρρώστια στο μυαλό μου που θέλει να με σκοτώσει έτσι πρέπει να είμαι πάντα σε επιφυλακή», είπε στη Sun o 44χρονος τραγουδιστής, εξηγώντας ότι κατά περιόδους η κατάθλιψη τον κυριεύει «παραλύοντάς» τον, αλλά ενδιάμεσα απολαμβάνει και διαστήματα μεγάλης ευτυχίας.

Το πρώην μέλος των Take That μίλησε για τη σχέση του με τον Τζορτζ Μάικλ, λέγοντας ότι όταν τον γνώρισε αισθάνθηκε ότι είχαν πολλά κοινά, όπως τα «σκαμπανεβάσματα» που είχε η ζωή τους, η σόλο καριέρα τους μετά από τη συμμετοχή σε πετυχημένες μπάντες και η μάχη που έδινε ο καθένας με τους προσωπικούς του «δαίμονες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: