Παναγιώταρος: Μπεκρούλιακας ο Μπουτάρης, να πάει στο καλό μετά την Κυριακή

Κοινοποίηση:
panagiotaros

«Η Χρυσή Αυγή έχει αρχηγό τον Νίκο Μιχαλολιάκο και υπό την ηγεσία του είμαστε όλοι ενωμένοι», τόνισε ο βουλευτής του κόμματος και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντας ότι έχει τον Μιχαλολιάκο όπως τον πατέρα του.

 

Όπως γράφεται σε δημοσίευμα στην ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και είπε ότι το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής είναι οι ψήφοι που θα πάρει στις εκλογές.

Ο βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος αποκάλεσε «μπεκρούλιακα» τον Γιάννη Μπουτάρη, εξέφρασε τη λύπη του που είναι δήμαρχος Θεσσαλονίκης και «ευχήθηκε» να «πάει στο καλό» μετά την Κυριακή.

«Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος, να τελειώνουμε με τους φαύλους, τους προσκυνημένους και τους άθλιους», επισήμανε ο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

«Με τη λαϊκή εντολή που θα πάρει η Χρυσή Αυγή στις 26 Μαίου θα ανοίξουν τα κελιά της τιμής για να ελευθερωθούν ο αρχηγός μας και οι άλλοι παράνομα κρατούμενοι», δήλωσε ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος, ενώ ο συνάδελφός του Πολύβιος Ζησιμόπουλος είπε πως «επτά μέρες έμειναν και μετά θα αρχίσουν τα εμφράγματα», αναφερόμενος στην κυβέρνηση.

Η κόρη του Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανία, διάβασε μήνυμα του έγκλειστου στις φυλακές αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ… ΚΡΥΦΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!

  2. ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ : Οπως έχω αναφέρει υπάρχουν τρία μη μνημονικά κόμματα . Αυτά είναι τα εξής :
    1} Λ.Σ.Χ.Α. 2} ΑΝ.ΕΛ. 3} Κ.Κ.Ε. Τα υπόλοιπα Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ , ΔΗΜΑΡ, ΕΛΙΑ , ΠΟΤΑΜΙ , είναι συγκοινωνούντα δοχεία . Δηλαδή ψηφίζοντας αυτά , ψηφίζεις Μέρκελ , Σόρος , Τούρκογλου , Σαμαρά , Γ.Α.Π. και τα σύνορα της Ελλάδας πάλι στη «Μελούνα» και το Αιγαίο στους καρχαρίες των δελφίνων διεκδικητών του . Ηδη έχουν υπογραφεί τα παραχωρητήρια .
    Οσο για τη δήθεν διένεξη του ΣΥΡΙΖΑ με τη συγκυβέρνηση των απατεώνων, αρκούν κάποια απλά ερωτήματα :
    α} Πόσοι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ψηφίσει τα μνημόνια ; β} Πόσες πολιτικές θέσεις – κωλοτούμπες έχει αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ ; γ} Πόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν τις παράνομες Π.Ν.Π. δια των οποίων κυβερνούν την Ελλάδα οι Τουρκοσαμαράδες ; δ} Πόσοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ψηφίσει την άρση ασυλίας για αντιπάλους τους βουλευτές , χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την ενοχή τους , ενώ έχουν απορρίψει την άρση ασυλίας για βουλευτές του συστήματος , που έχουν διαπράξει αποδεδειγμένως ατιμωτικά αδικήματα ; ε} Ποία η διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος από τους απατεώνες που κυβερνούν ; στ} Ποία η θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην εμπλοκή της απάτης του σχεδίου «ΕΡΜΗΣ» της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας , όστις για να καλύψει τους λωποδύτες {για ποιό λόγο } διέπραξε το ατιμωτικό αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως ;
    Περί της ανύπαρκτης ΔΗΜΑΡ δεν θα σχολιάσω . Την ρεζιλεύουν καθημερινώς οι φάουσες βουλευτίνες του που χάνουν την Αλεξάνδρεια και έχουν αφηνιάσει . Πάντως της κ. Γιαννακάκη θα της μείνουν τα λίφτιγκ , τα πήλιγκ και η περισπούδαστη κόμωση . Οσο για τη νηπιαγωγό κ. Ρεπούση που αυτοχρίσθηκε ως ο θηλυκός Θουκυδίδης , είναι καιρός να ελεγχθούν τα πτυχία της , οι Μ.Κ.Ο. δια των οποίων κατέστη πολυεκατομμυριούχος , και η προδοςία της σε βάρος της ελληνικής ιστορίας , εκτελώντας το σχέδιο της Μ.Ι.Τ.
    Εν κατακλείδι σύσταση Φ.Π. Ψηφίστε όλοι με την «Πύλαρο» τον Λ.Σ.Χ.Α. και με την πρώτη ψηφοφορία είθε να εκλέξετε τον Η. Κασιδιάρη για Δήμαρχο Αθηναίων. Ολα τα άλλα μας γυρνούν στο 2010. 17-5-2014 Φ.Π.

  3. Κανει και δηλωσεις ο υποψηφιος του 4%?

    1. Ξερολα θα παθεις εγκεφαλικο σε λιγες ωρες με το υψηλο ποσοστο της ελληνικης αυγης..
      Εδω θα ειμαστε.

Comments are closed.