BIΝΤΕΟ – Παναγιώταρος: “Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται!” – “Κάποτε θα μπαίνει η Κουτζαμάνη εδώ!”

Κοινοποίηση:
panagiotaros

Σε δήλωση του ο Ηλίας Παναγιωταρος μεταξύ άλλων υπογράμμισε οτι υπάρχουν επίορκοι που θέλουν τη ΧΑ εκτός ευρωεκλογών για την οποία είπε πως θα ειναι πρώτο κόμμα . “Το πουλοβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται όλοι θα δώσουν λόγο άλλοι στη δικαιοσύνη και άλλοι στους ψηφοφόρους τους”.

Αναφερόμενος στο βίντεο Μπαλτακου είπε πως θα έπρεπε να υπάρξουν παραιτήσεις. ” Δεν ειναι δυνατόν οι ίδιοι να ελέγχουν τον εαυτό τους” κατέληξε.

“Κάποτε θα μπαίνει η Κουτζαμάνη εδώ..” είπε μπαίνοντας στην είσοδο του Εφετείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΙΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΗΝ ΑΛΙΩΠΗΟΙΤΑΙ ΤΟ ΕΠΗΘΕΤΟ ΤΗΣ. ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑΚΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝ

  2. οτι φαγατε ,φαγατε 40 χρονια λαμογια. τωρα θα τα παρουμε πισω

  3. ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ.. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΥΓΗ Κ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.. ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ.. Κ ΜΕΤΑ Κ ΑΛΛΟ ΓΥΡΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ Κ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.. ΕΘΝΙΚΕΣ._

  4. φασίστες κρύβουν πολλούς κινδύνους,ουρλιαχτά μίσους ! Αυτούς τους εγκληματίες στηρίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ! Ο Σαμαράς κάνει κέφι όπως είστε σαν εγκληματική οργάνωση , για να πάρετε άφεση αμαρτιών μέχρι που θα τον ψηφίσετε

    1. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΗΣ ΜΑΘΕΤΟ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ ΕΕ,ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ[ΒΕΝΙΖΕΛΟ], ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

  5. Αλλά εδώ δεν ξέρει ο ναζί τα ονόματα των ηρώων του έθνους, θα χρησιμοποιούσε ορθές εκφράσεις…

    1. μηπως ειταν ο Ζαχαριαδης ο Κλαρας ενας απ τους ηρωες η ο Φλωρακης να μας τους πης για να τους μαθουμε και εμεις τα αγραμματα της μεταπολιτευσης…

    2. ΓΙΑ ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ,ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

    3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ.ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ,ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ,ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΑΝΑΤΩΘΗ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.

Comments are closed.