ΠΑΝΙΚΟΣ στα ΚΤΕΟ – Ενισχύονται οι βάρδιες μετά τις ατελείωτες ουρές

Κοινοποίηση:
KTEO

Γίνεται σήμερα ο κακός χαμός

Στην απόφαση να ενισχυθούν οι βάρδιες στο ΚΤΕΟ Χολαργού προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής μετά και τις ουρές που έχουν σχηματιστεί στα ΚΤΕΟ όλων των περιοχών αφού οι οδηγοί περιμένουν για να γλιτώσουν τα πρόστιμα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος με δηλώσεις του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ διευκρίνισε:

«Με δεδομένη τη λήξη της προθεσμίας για τον επανέλεγχο των αυτοκινήτων, η Περιφέρεια αποφάσισε στο δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού, το οποίο επαναλειτούργησε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από συντονισμένες ενέργειες της, να ενισχύσει τις βάρδιες των εργαζομένων τετραπλασιάζοντας το δυναμικό τους, ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις. Απαιτήσεις οι οποίες αφενός υποδηλώνουν και αναδεικνύουν την βούληση των συμπολιτών μας να κάνουν χρήση υπηρεσιών δημοσίου χαρακτήρα αφετέρου δικαιώνουν την Περιφέρεια η οποία δρομολογεί την επαναλειτουργία και άλλων ΚΤΕΟ με πρόσφατο αυτό της Μάνδρας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δημόσια ΚΤΕΟ: μια ουσιαστικά αχρείαστη δημόσια υπηρεσία, που σχεδόν είχε εξαφανιστεί και σε κανέναν δεν έλειψε, αλλά η πρώτγη ενέργεια της κας Δούρου σαν περιφερειάρχης ήταν να ανοίξει το ΚΤΕΟ Χολαργού. υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος που πηγαίνει ακόμη σε δημόσια ΚΤΕΟ;

Comments are closed.