Πανικός με Δημοσκόπηση: Εκτός Βουλής πρώτα κόμματα – Τρίτο κόμμα έκπληξη-Κλάματα ο Τσίπρας

Κοινοποίηση:
114141414444-620x330

Ποια τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης της Marc;..

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 16,6 μονάδες, δίνει δημοσκόπηση της Μarc για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος».
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου:
Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 32,2%,
ο ΣΥΡΙΖΑ 15,7% και
το ΚΚΕ 7,1%.
η Χρυσή Αυγή 6,2%,
η Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,1%
η Ένωση Κεντρώων 2,6%
οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,1%,
το Ποτάμι 2,0%
οι Οικολόγοι 1,8%
η Λαϊκή Ενότητα 1,4%,
η Πλεύση Ελευθερίας 1,2%
η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2%
Το 2,1% δηλώνει πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα.
Το 6,1% των ερωτηθέντων δηλώνει πως θα ψηφίσει λευκό ή άκυρο, ένα 6,5% δηλώνει πως θα απέχει ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν σε ποσοστό 12,6%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Ψήφισε τον Κούλη
    θα σε γαμά καλύτερα απ’ τον αριστερούλη!

  2. Ποιος ειναι τοσο βλάκας. ωςτε να πιστέψει τις δημοσκοπήσεις. Δυςτυχως ομως δεν εχει σημασία τι ψηφίζει ο κοςμος, αλλα τι αποτέλεσμα θα βγάλουν οι μετρήσεις. Τις κυβερνήσεις δεν τις βγάζουν οι ψηφοφόροι, αλλα αυτοι που μετράνε τις ψήφους.

  3. Μην ακουτε τις μετρησεις , αποβλεπουν σε ενα μονον , να κρυψουν αυτο που φοβουνται
    60% θα εινα το ποσοστο της Χρυσης Αυγης

  4. ολα τα κομματα στο ιδιο κολπο ειναι !!! εσας παραμυθιαζουν για να ελπιζετε σε κομματα και να μην ψαχνετε παραπερα και παροτι οι μισοι ελληνες εχουν ξυπνησει οι υπολοιποι μισοι των κομματικων μαντριων συνεχιζουν να κοιμουνται!!! την αποχη φοβουνται και επειδη στις περασμενες καπλες ηταν κοντα να ξεπερασει το 50% και να απονομιμοποιησει τον αντιπροσωπευτισμο( των 300) γενικα,,, και επειδη εκτιμουνε πως πλεον θα ξεπερασει κατα πολυ το 50% γιαυτο τον λογο θα εξαντλησουν την τετραετια διχως νεες καλπες!!! ενδεχομενως με το περας της τετραετιας(2018 εξου και εξαγκελιες περι νεων μνημονιακων που προιδεαζουν στο σχεδιασμο να διατηρηθουν στην εξουσια με εξαντληση της τετραετιας)) μετρων να προσπαθησουν να προφασιστουν αιτιες να μην ξαναστησουν καλπες;

  5. Αλλά, τι μέρος του λόγου είναι ο αρχιδημοσκόπος της συγκεκριμένης εταιρείας;

    Πρόκειται για τον Θωμά Γεράκη, ο οποίος ήταν ότι και οι υπόλοιποι αρχιδημοσκόποι (κνίτης φυσικά…) και μάλιστα σπούδασε με υποτροφία του ΚΚΕ στην Πολωνία του στρατηγού Γιαρουζέλσκι!

    Καταγγέλλει σχετικά ο ομοϊδεάτης και συμφοιτητής του, Τάσος Παυλόπουλος, για τα χρόνια εκείνα:

    «Στην Πολωνία βρεθήκαμε, τότε, κάποιοι Έλληνες να σπουδάσουμε με υποτροφία από το ΚΚΕ – σ.σ. και ο Γεράκης! -και σίγουρα δεν ήμαστε κάποιοι «ξένοι ορθόδοξοι χριστιανοί» που γυρνάγαμε από εκκλησία σε εκκλησία για να φάμε. Ήμαστε, αν δεν κάνω λάθος αγαπητέ Γεράκη, άθεοι και κομμουνιστές, ανυπότακτοι από το στρατό και με ληγμένα διαβατήρια. – σ.σ. και ο Γεράκης – Ως εκ τούτου, δεν μπορούσαμε να γυρνάμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα για διακοπές… Οι συνθήκες γύρω μας ήταν περίπου όπως τις περιέγραψες, με ελλείψεις, δελτία, ουρές, αλλά και μεγάλη κοινωνική αναταραχή, την οποία το ΚΚΕ παρακολουθούσε αμήχανα, εξεγέρσεις ανθρακωρύχων πνιγμένες στο αίμα, διαδηλώσεις, καταλήψεις σχολών … Στις τάξεις μας επικρατούσαν δύο τάσεις: Από τη μια, οι ελάχιστοι που θαρραλέα έλεγαν ανοιχτά τη γνώμη τους, ότι το να σκοτώνεις εργάτες δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές του σοσιαλισμού και, από την άλλη, οι σταλινικοί σκληροπυρηνικοί. Στους πρώτους πρωτοστατούσα εγώ και γρήγορα έγινα το «μαύρο πρόβατο», ενώ στους δεύτερους, οι οποίοι και με «έδωσαν … , εσύ «σύντροφε» Θωμά Γεράκη! Το καλοκαίρι του 1982, με «άνωθεν» εντολές, διεκόπη η υποτροφία μου, διαγράφηκα από τη σχολή μου και απελάθηκα από την Πολωνία. Με αντιμετώπισαν σαν πράκτορα των Αμερικανών».

    Εις ότι αφορά την αξιοπιστία της εταίρας του πρώην κνίτη, σας θυμίζω την δημόσια δήλωση συγνώμης που εξέδωσε την επομένη των τελευταίων εκλογών (Σεπτεμβρίου 2015): «Είναι βέβαιο ότι τόσο οι δημοσκοπήσεις όσο και το exit poll απέτυχαν να καταγράψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος. Είναι γεγονός ότι στο τραπέζι του κοινού exit poll υπήρξαν μεταξύ μας διαφοροποιήσεις ως προς την ανάλυση των στοιχείων, αλλά τελικά όλοι συμφωνήσαμε στο λανθασμένο αποτέλεσμα που δώσαμε στις 7.00 μμ. Δεν έφταιξε το εργαλείο, φταίξαμε εμείς. Συνολικά, σε ένα πρωτόγνωρο και κατακερματισμένο πολιτικό περιβάλλον οφείλουμε να επανεξετάσουμε τα μοντέλα ερμηνείας των δεδομένων μας. Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες για την συμμετοχή μου στο λάθος και τους ευχαριστώ για τις ειλικρινείς απαντήσεις τους στις μετρήσεις μας.

    Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MARC

    Θωμάς Γεράκης».

    Τα συμπεράσματα δικά σας!

  6. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

  7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ…ΧΑ 13-16%……ΣΥΡΙΖΑ 10-12%…..ΚΚΕ 5-5,5%…ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΛΕΒΕΝΤΗ,ΑΝΕΛ ΘΑΝΑΙ 1ος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!ΑΛΛΑ ΔΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

  8. να βλέπω κυβερνήσεις να ξεσκίζουν πατόκορφα αυτόν τον βρωμιλολαό τον απατρι, τον ρουσφετάκια, τον γκέυ, τον δήθεν με το i-phone και τα αμάξια, τον φλώρο, τον τελειωμένο, τον παχύσαρκο.

    1. Φιλαράκο,σκύψε,πάρε ένα ένα κάθε μέλος κυβέρνησης που ονειρεύεσαι και κάρφωσέ το βαθιά στην πατούρα σου!

  9. αμα πλερωνει καλα ο πελατης παιρνει κ καλο ποσοστο

  10. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΙΛΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΟΥ ΤΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΤΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΜΙΤΑ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ

  11. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 15%..ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Κ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

  12. Για να φύγουν οι τωρινοί θα ψηφίσουν τους προηγούμενους και μετά τους τωρινούς αφού οι προηγούμενοι που θα είναι επόμενοι δεν θα τους κάνουν…!!!
    Μύλος βλακείας η υπόθεση….

  13. Εαν ειναι αληθεια αυτα τα νουμερα , ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΟΥΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ .
    Οι αλλοι ομως που δεν πηγαινουν στις κατοχικες καλπες θα πρεπει να παρουν στα χερια τους την γλυκεια μας Ελλαδα γιατι δεν εμεινε χρονος .

  14. Αν έχει ο Κουτσούμπας 7%…
    Δημοσκόπηση του Κ@ΛΟΥ

  15. Η αποχή σημαίνει ότι βγαίνει ο τσιριζα με τους ψήφους των Δ.Υ.
    Αν βγάλουν το ΚΚΕ τρίτο κομμα τότε η χώρα ειναι μονόδρομος για τα χαλάσματα.
    Οι δημοσκόποι λογαριαζουν όπως παντα δίχως τον ξενοδόχο, οπότε πάμε παραπέρα…

  16. Τα ποσοστά της ΧΑ είναι για γέλια…. ο κόσμος το΄χει τούμπανο και στο πρώτο ψέμα κρυφό καμάρι. Η ΧΑ έχει διψήφια ποσοστά και είναι πολύ πιθανό να τη δούμε και αντιπολίτευση όσο ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα.
    Το θέμα όμως είναι ότι ο πανηλίθιος λαός θα κάνει ξανά κυβέρνηση το κόμμα που μαζί με το ΠΑΣΟΚ τον έριξε στο στόμα του λύκου (ΔΝΤ-ΕΕ).

    1. H X.A.παραμένει μια κοινοβουλευτική μετριότητα σε ποσοστά διότι την επέλεξε ποινικοποιώντας τον πολιτικό της αγώνα.

      1. Εδω ρε πανίβλακα θα ξανακάνετε κυβέρνηση την εγκλήματική οργάνωση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μας γράφεις για την ΧΑ;;;; Πανίβλακα ε πανίβλακα.

      2. Ποινικοποίησαν τον πολιτικό αγώνα της Χ.Α, το παρακράτος που ελέγχεται από ξένα κέντρα εξουσίας, φυτεύοντας τον πράκτορά τους Ρουπακιά στη Χ.Α αφού πρώτα είχε περάσει από την Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά και μετά στο Κ.Κ.Ε.
        Ο συγκεκριμένος ήταν σε αποστολή να σκοτώσει τον άτυχο Φύσσα και να ρίξουν την ηθική αυτουργία στη Χ.Α στηλιτεύοντάς την, με σκοπό τη διάλυση του κόμματος και αποδόμησης των ποσοστών της.
        Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα.
        Η Χ.Α έχει 11-12% πανελλαδικά, ο σύριζα κάτω από 10%. Στις εκλογές όποτε γίνουν θα δώσουν στη Χ.Α 8.9% και θα πούν ότι ανέβηκε.
        Τα πραγματικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων τα ξέρουν οι ξένες πρεσβείες και διαφέρουν από αυτά που εμφανίζουν δημόσια στα Μ.Μ.Ε για προφανούς λόγους.

  17. Ο/Η Δεν σας γράφουμε ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά Τσακ...στην μεση λέει:

    Δεν τα λέτε καλά ένα 50 με 65% θα είναι αποχή μην πω και μεγαλύτερο μετά θα έχουμε αναταραχές με το που βγει ο Μητσοτάκης….

    1. oσο και να ειναι η αποχη ΔΕΝ μετραει στο αποτελεσμα, ποτε θα το μαθετε?

Comments are closed.