ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ “ΓΛΕΝΤΑΝΕ”! Ερώτηση στα καλλιστεία για την “Μις Γαλλία” έγινε ο Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
γαλλια μοδα

Μετά το πρόσφατο ταξίδι για τη βράβευσή του στη Γαλλία και τις συναντήσεις του με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Φρανσουά Ολάντ, ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά έμπρακτα τη ρήση “Ελλάς – Γαλλία – Συμμαχία”. Με ποιόν τρόπο; Θα είναι εν μέρει “υπεύθυνος” για την επιλογή της ωραιότερης Γαλλίδας!

Τα τελευταία χρόνια στους διαγωνισμούς ομορφιάς, οι υποψήφιες πρέπει εκτός από όμορφες να είναι και έξυπνες. Εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε τα καλλιστεία για την “Μις Γαλλία”, όπου οι φιναλίστ κλήθηκαν να αποδείξουν την επάρκειά του σε ένα τεστ γενικών γνώσεων. Ανάμεσα σε όσα τους ζητήθηκαν υπήρχε και μία ερώτηση για τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Οι 30 Γαλλίδες καλλονές πέρασαν λίγες ημέρες κάτω από τον ήλιο της αμερικανικής δυτικής ακτής, στην Καλιφόρνια, καθώς προετοιμάζονται για να μπουν στην τελική ευθεία του διαγωνισμού. Εκεί διαγωνίστηκαν και στο ιδιαίτερα αγχωτικό για αυτές τεστ γνώσεων.

Μέσα σε μία ώρα κλήθηκαν να απαντήσουν σε 34 ερωτήσεις, προκειμένου να οι διοργανωτές να είναι σίγουρη ότι η νέα “εστεμμένη” διαθέτει στοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής, γεωγραφίας, πολιτισμού, οικονομίας, καλών τρόπων, κ.λπ.

Ανάμεσα σε αυτές τις ερωτήσεις και η εξής: “Ποιάς χώρας πρωθυπουργός εξελέγη ο Αλέξης Τσίπρας το 2015;”. Η ερώτηση συνοδευόταν από πολλαπλές επιλογές: Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Άγνωστο παραμένει το ποσοστό επιτυχίας των διαγωνιζόμενων στις ερωτήσεις, αφού αυτό δεν ανακοινώθηκε.

Μία από τις διαγωνιζόμενες δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο LCI ότι η κριτική επιτροπή περιμένει πολλά περισσότερα από την ομορφιά «περιμένουν τρόπους, ευφυΐα. Θέλουν από εμάς να γνωρίζουμε να εκφραζόμαστε».

Ένα από τα «διαμάντια» στις απαντήσεις των κοριτσιών ήταν στην ερώτηση για το ποιο είναι το ποσοστό ανεργίας στη Γαλλία, με τη διαγωνιζόμενη να απαντάει:45%.

Οι ίδιες πάντως εμφανίζονται γεμάτες αυτοπεποίθηση, να δηλώνουν ότι πήγαν “γενικά καλά”.

Μεταξύ άλλων, οιι κοπέλες προετοιμάζονται για την βραδιά της ψηφοφορίας. Κάνουν πρόβες. Κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνια. Μαθαίνουν και πώς να τρώνε. Η νέα Μις Γαλλία πρέπει να ξέρει να μιλάει, να τρώει… εκπροσωπεί τη Γαλλία

Τον τελικό λόγο βέβαια, θα έχουν η επιτροπή και κυρίως το κοινό που θα αποφασίσουν ποιο είναι το μέλλον αυτών των νεαρών γυναικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: