ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Ο ΠΑΡΑΣ!!! Δείτε που κανόνισε να πάει η Γλυκερία την ώρα που οι δύο στρατιώτες μας σαπίζουν στα μπουντρούμια

Κοινοποίηση:
glykeria1-2

Την ώρα που δύο Έλληνες στρατιωτικοί σαπίζουν στις τουρκικές φυλακές, την ίδια ώρα που η χώρα μας δέχεται προκλήσεις από την γείτονα χώρα, η Γλυκερία έχει προγραμματίσει την Τρίτη 3 Απριλίου συναυλία στην γκαλερί Ις Σανάτ της Κωνσταντινουπολης.

Το χειρότερο είναι πως έως τώρα η γνωστή τραγουδίστρια δεν βγήκε να αναβάλει την συναυλία. Τα τουρκικά ΜΜΕ βέβαια εδώ κ μέρες εκθειάζουν την Γλυκερία κάνοντας λόγο πως είναι η βασίλισσα του ρεμπέτικου….. Αν τελικά πραγματοποιηθεί η συναυλία τότε μάλλον η Γλυκερία θα είναι η βασίλισσα του αίσχους.

Πηγή: press-gr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΣΙΡΙΔΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.

  2. θα το ξαναγράψω: μόνη πατρίδα η μαρμίτα, όλα τα άλλα είναι παραμύθια!

  3. Να κάνω μια “χαζή” ερώτηση…
    Τούρκοι καλλιτέχνες έρχονται άραγε στην Ελλάδα για συναυλίες? Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Οι δικοί μας όμως πάνε.
    Και μια δεύτερη ¨χαζή” ερώτηση… Τούρκοι έρχονται στην Ελλάδα για ψώνια , όπως κάνουν οι δικοί μας που διαμένουν – και όχι μόνο – κοντά στα σύνορα ? Ξέρετε κάτι σχετικά?
    Το αριστεριλίκι οι καλλιτέχνες το πουλάνε γιατί κάποτε είχε πέραση (αντιστασιακοί κλπ) και στη σχετική συνομοταξία ανήκουν πλείστοι όσοι που με bandiera έκαναν ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. Όμως μόνο αριστεροί δεν ήταν.
    Όσοι ήταν αριστεροί από αγνό ιδεαλισμό, ή στις εξορίες πέθαναν ή στην ψάθα. Παλιά βέβαια, γιατί τώρα τέλειωσε κι αυτό.

    1. Τουρκοι για ψωνια δεν ερχονται,μιας και εδω ειναι ακριβοτερα.Ερχονται ομως Τουρκοι τουριστες (και “τουριστες”) ειδικα στα νησια του ανατολικου Αιγαιου,οπου και πολλοι επιχειρηματιες στις ταμπελες στα καταστηματα τους γραφουν και στα τουρκικα (ενω παλια ηταν αγγλικα-γαλλικα-γερμανικα).Τουρκοι “καλλιτεχνες” μονο κατι ηθοποιοι κλαρινογαμπροι εχουν ερθει,και τρεχουν κατι μουρλαμενες ελλεινιδες να πιασουν μια τριχα απο τα φρυδια τους.

    2. Έρχονται, η Dilec Koc που είναι παντρεμένη με Έλληνα και μένει εδώ, ο Omar Faruc Tekbilec πολλές φορές αλλά και άλλοι απλά αυτά γίνονται αθόρυβα δεν ξεσπάει κάνας πόλεμος όταν έρχονται.

  4. Μια χαρά κρατιέται η γλυκερία ένα πισοκολητο της το ρίχνω!!!

  5. ΟΘ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

  6. Συγγνώμη ρε παιδιά,αλλά υπάρχουν ακόμα ανόητοι που πιστεύουν ότι οι αριστερούληδες καλλιτέχνες,δηλαδή το 99,9% των ελλήνων κακιτεχνών,έχουν το παραμικρό ήθος?Λεφτουδάκια μόνο για αυτούς που τάχα μου πονάνε για τον λαό.

  7. Τουρκαλα ειναι και κανει αυτο που τις λεει η ψυχη της να κανει .
    Οι ΜΑΛΑΚΕΣ , στο Ελλαδισταν , που πανε και την βλεπουν εχουν την κατακραυγη .

  8. H ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ <>ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΜΑΝΕ ΣΤΥΛ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΙΕΣ ΟΠΩΣ ΖΕΜΠΕΚΙΚΑ-ΤΣΕΦΤΕΤΕΛΙΑ-ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ-ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..Η ΜΟΓΓΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ ΓΛΥΨΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ….Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗΣ -ΤΟΥΡΚΟΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ……Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

  9. Nα τα δώσει στους γιατρούς! Θα ήθελε τα παιδιά της να είναι στην θέση των παιδιών αυτών που περιμένουν φαρμακωμένοι οι γονείς τους ένα θαύμα; Δεν είναι θέμα πολιτικής είναι θέμα ελληνικής ψυχής. Προφανώς δεν την έχει. Ας μείνει και εκεί για πάντα, τέτοιοι αριβίστες όπως αυτή να μας λείπουν απο την Ελλάδα μας. Τα ίδια χάλια έδειξαν Νταλάρας και Ρέμος. Ο ένας με το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και ο άλλος με το γλείψιμο στην Κεμάλα. Αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί μας έφτασαν στο σημείο οι Τούρκοι να μας φέρονται σαν σκουπίδια. Δεν υπάρχει δικαιολογία, αλληλεγγύη δείχνουν μόνο στους ξένους. Όταν ο σεβασμός δεν είναι αμοιβαίος οι σχέσεις κόβονται μαχαίρι, γιατί απλά κάνεις τον μαλάκα μια ζωή στους αχάριστους. Γράφτηκε και αυτή στην λίστα των ανθέλληνων, ότι και να πεί μετά θα είναι αέρας κοπανιστός, οι πράξεις μένουν όχι τα λόγια.

  10. Να πάει στα τσακίδια η επαγγελματίας, στον αγύριστο.
    Να τσακιστεί να πάει στην πατρίδα της την ΤΟΥΡΚΙΆ η τουρκοσπορά και να μείνει εκεί, η ρεμπέτισα του κώλου.
    Προδότισα, προσκυνημένη, πουλημένη, άντε στα τσακίδια, πουτανάκι του παλκοσένικου, χασισοπότισα.

  11. Επαγγελματιας ειναι?? Καποιες φορες πρεπει να υπαρχει και λιγο τσιπα. οχι μονο χρημα χρημα χρημα. Το σαβανο δεν εχει τσεπες, και ουτε θα πεινασει νομιζω η εν λογω τραγουδιστρια αμα αναβαλει αυτη τη συναυλια. Ας παει αλλου να τραγουδησει και τα εσοδα να τα χαρισει στους Ελληνες αστεγους-απορους οικογενειαρχες και μη.

    1. Χάρισε τα δικα σου λεφτά στους φτωχούς ρε έξυπνε….

      1. Ψυχραιμια αγαπητε ψυχραιμια. κατσε να κερασω μια ρακι να πανε κατω τα φαρμακια…..

  12. Η εθνικη τραγουδιστρια της τουρκιας.ετσι την αποκαλεσαν.μπρσβο και εις ανωτερα.

Comments are closed.