Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός έδωσε ότι μπορούσε

Κοινοποίηση:
papoulias

«Σήμερα γιορτάζουμε μία μεγάλη επέτειο. Τιμάμε τους νεκρούς αυτής της μεγάλης μάχης του ελληνικού λαού εναντίον της χολέρας του φασισμού. Ήταν η πρώτη αντιφασιστική νίκη της Ευρώπης που αφύπνισε την Ευρώπη και η Ελλάδα ηταν προμαχουσα σε όλους τους αγώνες για την ελευθερία», ανέφερε ο κ. Παπούλιας για να προσθέσει:

«Αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνά η σημερινή Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός έδωσε τότε το αίμα του και σήμερα έδωσε ό,τι μπορούσε για να ξεπεραστεί η κρίση και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δώσει κάτι περισσότερο», τόνισε, διαμηνύοντας μάλιστα προς τους εταίρους μας ότι «δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς».

Το μήνυμα «ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη» έστειλε από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

«Η Ελλάδα έχει περάσει πολύ πιο δύσκολα και τώρα θα βγει νικήτρια μέσα από αυτή τη δοκιμασία», δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος ενώ χαρακτήρισε «προασπιστές της Δημοκρατίας» τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση δίνει «μεγάλη και δύσκολη μάχη» και ότι στα πλευρό της «καλούμαστε να σταθούμε όλοι», αφήνοντας κατά μέρος «τα μικρά και τα ασήμαντα».

Λακωνική ήταν η δήλωση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα. «Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη κατά των ναζί, κατά των άκρων και των ακρτήτων. Τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι», ανέφερε.

Τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή της στρατιωτικής παρέλασης ήταν δρακόντεια και σε απόσταση 200 μ. εκατέρωθεν της εξέδρας των επισήμων απαγορεύθηκε η παρουσία κόσμου, ενώ η είσοδος στην περιοχή γονόταν μόνο με ειδική πρόσκληση. Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη και κατά μήκος της Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου είχαν τοποθετηθεί μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Ναυτεμπορική

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εσυ τι έδωσες αντιστασιακέ γερμανόφιλε;;;
    Δυο μετρα θα παρεις και εσυ… αλβανε, δηθεν απο την Ηπειρο…

  2. > ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    > ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ- ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!

    ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/kalesma-pros-olous-ellhnes.html#ixzz2j34KV6hw

  3. το θεμα ειναι οτι τα ηξερε απο πριν οταν επερνε την προεδρια απο την ευγενια τσουδερου που του ελεγε ελεγε και εκεινος την ακουγε την ακουγε

  4. Δεν τελειωσαμε ακομα παπουλια.Εχουμε ακομα να τακτοποιησουμε λογαριασμους με τους ντοπιους δοσιλογους,που δεν εχουν καν την ικανοτητα να δημιουργησουν και εμφυλιο λογο της 100/100 σιχαμαρας και μισους που προκαλουν!

  5. είσαι η χειρότερη κατάσταση στην νεοελληνική ιστορία

  6. ο λαός έδωσε ό,τι μπορούσε και οι πολιτικοί, όπως εσύ, τρώνε όσο μπορούνε, με τρόπο προκλητικό για το λαό ! υπέρογκες αμοιβές, όλα τζάμπα, όλα πληρωμένα, δωρεάν ταξίδια πρώτη θέση κλπ. Μη μιλάτε για το λαό, απλά δεν σας παίρνει, ειδικά εσύ παπούλια, που έχτισες αυθαίρετο, πάνω στη θάλασσα, αντί να δίνεις το παράδειγμα υπακοής στο Νόμο, τον έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια και βγαίνεις και κάνεις και δηλώσεις, αντί να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου !

  7. ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΄΄ΚΥΡΙΕ΄΄ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ?? ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ 5.000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ??? ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ………..

  8. Στον κόσμο του αυτός.
    Τα γεράματα τον έχουν ξεκουτιάνει τελείως. Δηλ. αν μας επιτίθενταν οι Άγγλοι θα τους καλοδεχόμασταν;
    Πολύ λίγος για την θέση του.

  9. ΕΣΥ CHARLES,

    ΚΥΤΤΑΞΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ Ο Λ Ε Σ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ «ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ» ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΤΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ………. «ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»…….

    ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤέ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΔΩΤΙΚΟΙ, ΧΛΙΑΡΟΙ, ΚΥΚΛΩΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ………..

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΨΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΩΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.-

  10. Το θεμα ειναι γερο οτι ο λαος εδωσε πολλα αλλα λιγοι απο εσας το σεβαστηκατε

Comments are closed.