ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΜΒΑ Σώρρα! Έτσι θέλει να σώσει το τομάρι του! Ξεπουλάει τους οπαδούς του!

Κοινοποίηση:
720_553596_c551727196-b0fc82e5a2ae418b

Τέσσερις μήνες μετά το κάλεσμα στους οπαδούς του να επιτεθούν στο καθεστώς με εξώδικα, ο άφαντος από τον Μάρτιο Αρτέμης Σώρρας τους προτείνει τώρα να λυτρωθούν πληρώνοντας τις οφειλές τους!

Με νέο μήνυμα, τους καλεί αυτή τη φορά να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα…

Στο ηχητικό παραλήρημά του τονίζει ότι τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα πρέπει να ξεχρεώσουν γιατί η… απελευθέρωση όλων -και του ιδίου φυσικά- κρέμεται από αυτή τη διευθέτηση των οφειλών. Ανάμεσά τους και τον λογαριασμό της… ΔΕΗ, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο Αρτέμης Σώρρας, με δύο εντάλματα σύλληψης σε βάρος του, παραμένει άφαντος από τον Μάρτιο του 2017.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Κρίμα ο απελπισμένος κόσμος που την πάτησε. μήπως και….. όπως έλεγε και ένας γνωστός μου μπάρμπας. Ρε δεν υπάρχει περίπτωση του έλεγα . Όχι δεν είναι τπτ 1 20αρικο αν μια στο εκατομμύριο γλυτώσουμε τα σπίτια μας ή την φυλακή. Αντιθετος καλά να πάθουν όμως τα βόδια που κάνανε αγώνα και μπλεξαν κόσμο .

  2. Ξέμεινε από ρευστό ο τύπος και βγήκε στην ζητιανιά; Η πλάκα θα είναι να πάνε να του τα στάξουν κάτι χαϊβάνια! Που πολύ φοβάμαι θα υπάρξουν! Δυστυχώς!

  3. Μιλάμε τους έχεις αποβλακώσει τελείως αυτούς του οπαδούς του.Τι τους δίνει εκεί στην αρχαία ολυμπία και τους έχει κάνει έτσι

  4. επαιξε το παιχνιδι των τραπεζων…..πιστεψε ο χαζοελληνας τον ψωρα κ εχασε την ευκαιρια να μπει στο νομο κατσελη…αυτο βεβαια συνεφερε τις τραπεζες διοτι βγαζουν στο σφυρι ανετα τωρα τα σπιτια του κοσμακη…..αυτος ειναι ο ψωρας …το ποιο καλολαδωμενο γραναζι του συστηματος…κ τωρα λεει πληρωστε αφου εκανε τη βρωμικη δουλεια του συστηματος…κ τι θα γινει με τα 50 που εφαγες ρε απατεωνα???τοσο χρημα που μαζεψες τι το εκΑΝΕς?

  5. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Πσώρας αλλά και οι ψωριάρηδες οι δημοσιογράφοι και οι Ελληνες που τρώνε τον σανό. Ακουσα το βίντεο αλλά σε κανένα σημείο ο Σώρρας δεν “καλεί αυτή τη φορά να πληρώσουν τα χρέη προς τους δημόσιους οργανισμούς και τις τράπεζες με χρήματα και όχι με τα περιβόητα ομόλογα…” Πόσο μπαμπουίνο θεωρείς τον Ελληνα όταν γράφεις τέτοιο κείμενο βασιζόμενος ότι κανένας δεν θα το ακούσει? Ολοι Πσωριάρηδες είστε και γεμίσατε την Ελλάδα ψείρες. Αν καμμιά ξυπνήσει ο Ελληνας κούνια που σας κούναγε… αλλά δέν το βλέπω και εύκολο με τέτοια τρολλαρίσματα που τρώει.. φυλλάδες και επαγγελματίες σανοπλασαριστές. Τώρα είναι για το Σώρρα αύριο για τους φόρους μεθαύριο για κάτι άλλο. Φτάνει ο Ελληνας να είναι ύπνο βαθύ.

    1. ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΣΑΝΟ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΑΤΡΙΔΩΚΑΠΗΛΟΥΣ η ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ 50ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.. ΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ SITE .. ΑΛΛΑ ΔΕΝ.. .ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ.. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ . …..ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΥΠΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ..ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ η ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ?? ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.. Η ΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.. ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.. ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ..ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.. , ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ.. .ΑΚΟΜΗ ..ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ … . ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ .. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ..ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ..η ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ.. ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ SHOW η ΑΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ..ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (αν κανει) . Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ .. ??

      1. X.A μονόδρομος και Ελλάδα, Σερβία, Ρωσία συμμαχία.

  6. δεν μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος αυτος ο ανθρωπος. αλλα και δεν μπορει να ειναι τοσο ηλιθιος ο αλλος που καθεται και ακουει αυτον τον ηλιθιο. Μιλαμε για παρτυ ηλιθιων.

  7. τί έγινε ρε αρτέμη; Δεν υπάρχουν τα $600,000,000,000 τελικά;

  8. Ναι τώρα θα έρθουν όλοι στα γραφεία σου να φέρουν χρήμα για να μη χάσουν τα σπίτια.Αργά το θυμήθηκες.
    Και γιατί δεν τα δίνεις εσύ ωρέ από τα τόσα δις που έχεις;;;;;;

  9. μπα… ; νομιζαμε οτι οπως βρισκονται τα χρεη στα δενδρα , ετσι και τα λεφτα για την αποπληρωμη τους… ..

  10. Οταν καποιος κινδυνευει να βρεθει στον δρομο , παει και εκει που τον καλει ο χοντρος , και κανεις δεν μπορει να τον κρινει για αυτο η’ να του το απαγορευσει… μονον να τον προειδοποιησει μπορει ……
    αλλα οι μαλακοραγιαδες δεν ακουνε ποτε πριν παθουν ,
    μονον μετα..

  11. Ναι θα του φέρω του κόπρου να μου πληρώσει και τους δικούς μου λογαριασμούς…

  12. οσο υπαρχουν γιδια ευκολοπιστα χωρις κριση και θα καταπινουν οτι τα λεφτα τα βρισκεις στα δεντρα θα υπαρχουν και οι ΣΩΡΡΕΣ

Comments are closed.