ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ AEGEAN AIRLINES : Οι Έλληνες είναι κυρίως Αφρικανοί;;; [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
aegean-airlines

Πολλά ερωτήματα προκαλεί μια διαφήμιση της γνωστής ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, Aegean Airlines, που δείχνει τους επιβάτες ενός αεροπλάνου τους με μια σαφή έγχρωμη εμφάνιση.
Μήπως μπέρδεψαν τους γηγενείς, ή θέλουν να εμπεδώσουν κάτι άλλο, αλήθεια ;;;

Στους πονηρούς καιρούς που ζούμε…Λέμε!

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. o γιαννης μας δοξαζει, οι ναζι αρουραίοι μας ρεζιλευουν

  2. Ρε κωλοτούμπες της δημοσιογραφίας,ποίον νομίζεται ότι θα κοροϊδέψετε;Νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει που μας ζαλίζατε τον έρωτα με τον “Γιάννη”;Με την παραμικρή ευκαιρία μας λέγατε πόσο αίλοιννας είναι και πόσο αγαπάει την Ελλάδα και μας δείχνατε κάτι στημένα βίντεο με την σημαία και άλλα πολλά.Για να μην θυμηθώ την άλλη μεγάλη κωλοτούμπα σας που πρώτα το παίζατε φανατικοί συριζαίοι και μετά την είδατε πατριώτες…του Βελόπουλου και τώρα του Καρατζαφέρη…Ότι πουλάει και φέρνει χρήμα στις τσέπες σας κάνετε τελικά.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!

  3. ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Η ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΘΙΚΟΤΟΥΜΠΟ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΨΟΦΟΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟ ΤΑΞΙΤΕΣ!

  4. Υπάρχουνε μερικοί “πατριώτες” που για να μην τους πούνε ρατσιστές και φασίστες είναι έτοιμοι να κάνουνε τις χειρότερες προδοσίες εις βάρος της Ελληνικής φυλής, μέχρι και να αποκαλέσουνε ως Έλληνες όλους αυτούς που εισβάλλουν μέσα στην Πατρίδα μας. Για αυτό και ο πατριωτικός χώρος έχει τα χάλια του, επειδή ο κόσμος δεν έχει τα αρχίδια για να πει ναι είμαι ρατσιστής, ναι είμαι εθνικιστής. Όσοι είναι πατριώτες και δεν είναι ρατσιστές συμβάλλουν και αυτοί στον αφανισμό της Ελληνικής φυλής και είναι το ίδιο εχθροί με τους Εβραίους, τους Τούρκους και όλους τους άλλους ανθέλληνες.

  5. Λέει μιά παροιμία : Είπαν του λωλού να σέσει τσι αυτός ετσεκωλώθει.

    Αυτό έχουν πάθει οι διαφημιστές και λοιποί αστοιχείωτοι μοντερνιστές & λάτρεις της ΝΤΠ, προσπαθώντας να μας μπολιάσουν την πολυπολιτισμικότητα με το ζόρι. ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ στο ΦΟΥΛ. Άτιμε Καλέργη εύχομαι να σαπίζεις αιώνια στην κόλαση κοντά σε αυτόν που πιστεύεις.

    Όσοι όμως πιστεύουμε αλλού, μπορούμε ακόμα να σπρώξουμε πίσω κάθε τέτοια προσπάθεια. Στείλτε επιστολές στην AEGEAN, αναρτήστε σχόλια, αντιδράστε. Άν δεν το κάνετε οι άλλοι θα συνεχίζουν να νομίζουν ότι είναι πολλοί. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ, ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!

  6. Και ο Ηρακλής μαύρος ηταν κατα το Netflix.
    Θα κρατήσει μερικά χρόνια αυτη η διεθνής προπαγανδα , οσο θα κρατησει και η απόβαση μερικών ακομα εκατομμυρίων μαυριδερων εποίκων.
    Ετσι θα έχουν και τις αποδείξεις οτι η Ελλάδα ειναι χωρα αραπάδων ….

  7. Ποιος Ελληνες μωρε το τσογλανι …..

    Αντι να τιμησει την φανελα και την υπηκοοτητα του οταν τον χρειαστηκε η Εθνικη Ελλαδος μας γυρισε την πλατη (γιατι ομαδα και συμφεροντα ,αλλα του υπαγορευαν )

    Για αυτη την μαιμου καθε δευτερα εχουμε εκτενη αναφορα για τα κατωρθωματα του στο ΝΒΑ ..για παρτη του και μονο παιζει και την τσεπη του

    Στα αρχ@#$ια μου αυτος και το μπασκετ του .,.,.,

  8. Ο Αντετοκούμπο είναι Έλληνας γιατί έτσι νιώθει, γιατί αγαπάει την Ελλάδα και την σέβεται. Προτιμώ να έχει η Ελλάδα πολλούς Αντετοκούμπο που θα την αγαπάνε παρά πολλούς αριστερούς μισέλληνες με ελληνικά επίθετα και λευκό χρώμα. Η Aegean είναι τέλεια εταιρεία που σέβεται και προσφέρει ποιότητα στον πελάτη, συνέχεια με αυτήν πετούσα για χρόνια. Μην λέτε έγχρωμους λες και είναι τηλεοράσεις με όλα τα χρώματα της ίριδας, μαύροι είναι οι άνθρωποι γιατί η Αφρική έχει πολύ ήλιο, αν ήταν λευκοί δεν θα άντεχε το δέρμα τους το κλίμα.

    1. Ψόφα καριόλα! Ούτε για σαπούνι δεν κάνουνε οι ψευτοπατριώτες του τύπου σου.

      1. φιλη της “Viki” εισαι μωρη τραβέλο? ……που για να δεις χαρα στο πισινο σου, θελεις να γεμισεις την χωρα μας με τους υποψηφιους γαμιαδες σου……..ε οχι για την καλοπεραση σου “αγαπη”μου να μας αλλοιωσεις το εθνος…….

        1. Η “viki” και η “ντίνα” είναι το ίδιο αριστερό τρολοπουστάκι που με το ίντερνετ κατάφερε να γίνει “γυναίκα”

        2. Τρολ ξετρολ εγώ είπα να απαντήσω σοβαρά γιατί υπάρχουνε κάποιοι ξεφτιλισμένοι που τα πιστεύουνε αυτά.

  9. ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΣΤΕΦΑΝΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΗΓΑΓΕ ΑΥΤΟN ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ,,, ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΜΦΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!

Comments are closed.