ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ ΠΙΣΩ…και άσε την κλάψα! Η εγγονή(*) του Τσοχατζοπούλου αποκαλύπτει πως δέχθηκε bullying λόγω του ονόματός της

Κοινοποίηση:
tsoxatzopoylos-696x464

H εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στα Παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας πως στο σχολείο της δέχθηκε bullying λόγω του ονόματός της.

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, είναι κόρη του υιού του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου και στα 17 της χρόνια σήμερα κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ.
2000
Προφανώς, η νεαρή κοπέλα δεν θα μπορούσε να έχει καμία εμπλοκή στις σκανδαλώδεις υποθέσεις με τις μίζες για τις οποίες φυλακίστηκε ο παππούς της, αλλά ούτε και να έχει την οποιαδήποτε γνώση, λόγω ηλικίας.

Η ίδια πάντως παραδέχεται στη συνέντευξή της ότι «στο σχολείο τα πράγματα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου».

Πάντως, η 17χρονη Κιάρα, τονίζει ότι «αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

*H εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι 17 ετων, γι αυτο και δεν δείχνουμε την φωτογραφία της

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: