Πετάνε έξω από Αιγαίο και ΕΕ την Ελλάδα, μέσα η Τουρκία:Προσεχώς έλεγχοι διαβατηρίων στους Έλληνες!

Κοινοποίηση:
schengen visa for european countries

Οι «φίλοι» και «σύμμαχοί» Δυτικοί θέλουν να εξαφανίσουν από παντού τους Έλληνες, με την κυβέρνηση να τους δίνει το πάτημα που χρειάζονται για να το κάνουν.

Έτσι, το ΝΑΤΟ θέλει να διώξει τα ελληνικά πολεμικά πλοία από το Αιγαίο οι Ευρωπαίοι να διώξουν την χώρα από την Σέγκεν, βάζοντας και στις δύο περιπτώσεις μέσα την Τουρκία.
Οι Έλληνες αντιμετωπίζονται πλέον σαν πολίτες Β” κατηγορίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς υποχρεώνονται σε ελέγχους διαβατηρίων εντός ζώνης Σένγκεν.

Την ίδια ώρα η Κομισιόν εισηγείται την κατάργηση της ταξιδιωτικής βίζας για τους Τούρκους που ταξιδεύουν στην Ε.Ε. Κατ” αυτό τον τρόπο τα σύνορα της Ευρώπης επί της ουσίας ανοίγουν στην Τουρκία -και μάλιστα εσπευσμένα- και κλείνουν στην Ελλάδα.

Η χώρα μας υποβιβάζεται ουσιαστικά και συμβολικά, εφόσον απομονώνεται και περιθωριοποιείται, κάτι που, ασχέτως της επίσημης ευρωπαϊκής πολιτικής, αποτυπώνεται στην πράξη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», «η αντίστροφη πορεία που ακολουθούν Ελλάδα και Τουρκία σηματοδοτείται από κάποιες διαδικασίες που εξελίσσονται παράλληλα και ταυτόχρονα: Αφ” ενός οι Έλληνες που ταξιδεύουν από το Παρίσι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν στην ουρά των αεροδρομίων για να επιδείξουν στον έλεγχο τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Αφ” ετέρου, η Κομισιόν κάνει το πρώτο βήμα προς την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους, κάτι που θα αποφασιστεί τον Ιούνιο.

Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη Γαλλία, Θωμαΐς Παπαϊωάννου, πυροδότησε τεράστια συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταθέτοντας την προσωπική της, άμεση εμπειρία για το πώς οι Έλληνες αντιμετωπίζονται πλέον σαν να μην είναι πολίτες της Ε.Ε. που απολαμβάνουν τα προνόμια της ελεύθερης μετακίνησης εντός της ζώνης Σένγκεν.

Συγκεκριμένα, με μια σειρά από αναρτήσεις στο twitter, η δημοσιογράφος πιστοποίησε ότι τουλάχιστον όσοι ταξίδευαν με τη δική της αεροπορική πτήση από Αθήνα για Παρίσι πέρασαν έλεγχο διαβατηρίων».
Τα σχετικά tweets της Θωμαΐδος Παπαϊωάννου, αφού αναζήτησε εξηγήσεις από τους υπευθύνους, έχουν ως εξής:

«Οι γαλλικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι πτήση από Αθήνα πέρασε έλεγχο εκτός Schengen, αλλά δεν είναι μόνιμο μέτρο” και “ούτε εναντίον” της Ελλάδας». «Η πτήση από Αθήνα πέρασε έλεγχο εκτός Schengen μέσα στο πλαίσιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που ισχύει από τον Νοέμβριο 2015». «Δεν γνωρίζουν γιατί το πλήρωμα ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι οι πτήσεις από Ελλάδα θα είναι μόνιμα εκτός Schengen από τις 23/4».

Prisonplanet.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΗ ΝΗΣΟ ΠΑΝΑΓΙΑ , το google ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΗΣΟΣ ΠΑΣΑ , ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΘΡΑΚΗ -ΑΙΓΑΙΟ- ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΛΑΘΡΟΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ +ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;
    Εν κατακλείδι, η Ελλάδα που με βάση τα απογραφικά στοιχεία του 2011, ο νόμιμος πληθυσμός της ήταν 9.903.268, έχει σήμερα 4.700.000, αλλοδαπούς απορροφημένους, νόμιμους, παράνομους, μετανάστες, πρόσφυγες κτλ.
    . ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.

  2. ΜΗΝ ΤΡΟΜΠΑΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

  3. ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΑΧΙΑ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ? , ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΞΕΡΕΣΗ ΤΗΝ Χ.Α. , ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΘΕΜΕΛΛΑ , ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΕΝ

Comments are closed.