Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος καλοπαντρεύεται τον Ισραηλινό πρέσβη;Και κουμπάρα η….

Κοινοποίηση:
pyrgioti

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξή της στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» σήμερα,  η γνωστή δημοσιογράφος, έριξε τη βόμβα αποκαλύπτοντας ότι παντρεύεται τον Ραμ Αβιράμ, πρώην πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, με κουμπάρα την Κάτια Μακρή.

pyrgioti2-600x275

Η Μαριάννα Πυργιώτη αποκάλυψε ότι η πρόταση γάμου έγινε πριν από 3 – 4 χρόνια, αλλά η απόφαση πάρθηκε τώρα, και ενώ ήδη το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μια δεκαετία.  Όπως δήλωσε η ίδια «Δηλαδή η πρόταση γάμου έγινε πριν 3 -4 χρόνια και αποφάσισα τώρα. Είπα ότι αν ξαναπαντρευτώ ποτέ μου, γιατί επαναλαμβάνω δεν είχα ξαναπαντρευτεί ποτέ στο ενδιάμεσο, λέω αν ξαναπαντρευτώ, θα παντρευτώ εσένα. Είναι ο Ραμ Αβιράμ ο καλός μου, ο πρώην πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα. Εσείς θα τον ξέρετε, εκείνη την εποχή το 2004. Συναντηθήκαμε τότε και είμαστε 10 χρόνια μαζί και είπα κάποια στιγμή να πω «ναι» στην πρόταση γάμου που είχε γίνει προ τριετίας. Ο Ραμ τον μισό καιρό μένει στην Ελλάδα, μένουμε μαζί και ταξιδεύει και στο Τελ Αβίβ. Έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον, είναι 60 χρονών. Τώρα διδάσκει στο πανεπιστήμιο. Όσο περνά ο καιρός μοιράζουμε το χρόνο μας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. …kata t’alla ellines en’eladhistaniii….e re kunjies pu sas kunjisan”’ ust

  2. ποιος θα σε παιρνε μωρη πατσαβουρα που θες και γαμο ρε τσιρκο..σαν αλιεν του starwars εισαι..τι πηρες εμαθα?? γαμπρο τζενται..?? κουμπαρα αλογομουρα με πρασινο αιμα στις φλεβες της..?? μαλλον η χιλαρυ εσας ενοουσε οτι ξερει για εξωγηινους.. αντε και στον αρη για μηνα του μελιτος..αλλα με γαμπρο οβραιο το πολυ μεχρι τη σαλαμινα σε βλεπω..

  3. Πω ρε φιλε το καλυτερο μωρο μας περνει ο πρεσβης αντε καλο βαλσαμωμα

  4. Δεν βλέπετε οτι είναι καθαρόαιμο ερπετοειδές;;;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΑΤΕ;;;

    1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαααααα ! ! ! !

  5. άντε και καλούς εβραιοαπογόνους κυρα μαριάννα…

    1. Ο/Η ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ λέει:

      Απογόνους δεν θα κάνει αλλά μπορείτε να καταλάβετε τι ποιότητα ειδήσεων δίνει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί.
      Ό,τι θέλει ας κάνει στην προσωπική της ζωή, εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να ακούσω δελτίο ειδήσεων στο οποίο συμμετέχει η πυργιώτη.
      Ούτε θα την λάβω υπ’ όψιν μου ως δημοσιογράφο. Γενικότερα όλοι αυτοί είναι εντεταλμένοι ψεύτες και παραπληροφορητές.
      Ούτε τους εκτιμούσα ούτε τους εκτιμώ και ούτε αυτήν εκτιμώ.
      Ο γάμος της κουτρούλας δεν με αφορά. Είναι και έμμισθη στο ίδρυμα καραμανλή εε;;; Άλλη μια μπίζνα των επιγόνων για να καρπώνονται δημόσιο χρήμα στο όνομα του γεροπροδότη ξύνοντας τ’ @@ τους και ταϊζοντας τις παρατρεχάμενες συστημικές καρακάξες.
      Αν γινόμου πρωθυπουργός θα έκοβα κάθε κρατική επιχορήση σ’ αυτά τα μαγαζάκια.
      Έχει πάει το ΣΔΟΕ

  6. γιαυτο εδω και 4 χρονια βριζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???????????
    ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ……

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    το οποιο το πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ

  7. χαχαχα τα σχολια των χαβγιτων απο κατω ειναι όλα τα λεφτα

    1. Χαχαχαχα το σχόλιο σου φανερώνει ένα κομπλεξικο δεκαπενταχρονο μακακα,που βάζει ταμπέλες κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο…..Πρέπει να είναι κάποιος χαβγιτης για να σχολιάσει την εν λόγω συστημική ελληνόφωνη δημοσιοκαφρο;

    2. ασχολεισου με τη συνταξη των γονιων σου ρε τρομπα που θα την ξανακοψουν τ αφεντικα σου, κι ασε τα γελια ρε χάχα. βγηκες κι εσυ στο μεροκαματο κομμουνιστη

  8. Πίσω από κάθε λαμόγιο δημοσιογράφο κρύβεται ένας εβραίος.
    Ουστ προδότες !!

  9. ΣΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ . ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΙΣΑΙ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ Η ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΑΒΙΔ . ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΙΕΣ .

  10. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΙς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΕΤΑΙ> ..ΠΕΙΤΕ [[ ΠΟΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΟ…

  11. Μάς κυβερνούν καί μάς ενημερώνουν Εβραίοι καί Εβραιόδουλοι.Κατακαυμένη Ελλάδα.

  12. δλδ και η πυργιώτη ήταν πάντα εβραία!!!!

Comments are closed.