Ποιοι κρύβονται πίσω από τη Δολοφονική Επίθεση του Αντιδημάρχου του Ηρακλείου- Tι δείχνει το Υλικό από τις κάμερες Ασφαλείας της Περιοχής (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
158

Οι αστυνομικοί μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, την ώρα που έρχεται στο φως η τελευταία φωτογραφία του αντιδήμαρχου λίγο πριν την επίθεση που δέχτηκε…

Τρεις και πλέον ώρες κράτησε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης που δέχτηκε δολοφονική επίθεση το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της πόλης. Οι γιατροί του Βενιζελείου αποφάσισαν να επισπεύσουν την επέμβαση, αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να γίνει την Κυριακή, αφού όπως διαπίστωσαν “πήγε εξαιρετικά καλά και απέδωσε εντυπωσιακά αποτελέσματα η αντιοιδηματική αγωγή”.

Όπως είπε ο διευθυντής της Γναθοχειρουργικής του Βενιζελείου κ.Γ.Μαστοράκης, που μαζί με τον κ.Ι. Λογοθέτη έκαναν την επέμβαση στον κ.Ινιωτάκη , “δεν υπήρχε λόγος να καθυστερήσουν περαιτέρω αφού πήγε καλά ο ασθενής”. Παρά πάντως τα οιδήματα που κάπως δυσκόλεψαν την επέμβαση, οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι και είπαν στους συγγενείς ότι “όλα πήγαν κατ ευχήν”.
100

Λίγο πριν δεχτεί τη δολοφονική επίθεση, το βράδυ της Τρίτης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης, βρισκόταν στην εκδήλωση με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Εκεί έβγαλε μια φωτογραφία με τον πρόεδρο των κτηνοτρόφων των Ανωγείων, Βασίλη Σμπώκο. Τη φωτογραφία αυτή ανάρτησε ο κ. Σμπώκος στο χρονολόγιο του κ. Ινιωτάκη στο facebook, γράφοντας:
101

Εν τω μεταξύ, αποκαλυπτικά των προθέσεων των αγνώστων που το απόγευμα της Τρίτης επιτέθηκαν με μανία στον αντιδήμαρχο Ηρακλείου Πέτρο Ινιωτάκη, είναι- σύμφωνα με τις πληροφορίες – τα όσα έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας από την περιοχή που σημειώθηκε η επίθεση

Στο σχετικό βίντεο που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, διακρίνεται ένα αυτοκίνητο που κινείται αντίθετα στον μονόδρομο της οδού Ευρώπης να σταματά κοντά στη συμβολή με την Επιμενίδου, και να βγαίνει από αυτό ένας άνδρας πολύ ψηλός (περιγράφεται ως δίμετρος) ο οποίος φορά μπλούζα φούτερ, μπουφάν και άρβυλα ή κρητικά στιβάνια.

Εκτιμάται ότι υπήρχε τσιλιαδόρος ο οποίος και ειδοποίησε για το γεγονός πως πλησιάζει ο Πέτρος Ινιωτάκης μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο. Εκείνη τη στιγμή ο ψηλός φαίνεται στο βίντεο να φορά και στα δυο χέρια σιδηρογροθιές και την κουκούλα από το φούτερ. Πλησιάζει γρήγορα τον αντιδήμαρχο και αρχίζει να το χτυπά με μανία, με τα δευτερόλεπτα που έχουν καταγραφεί να μοιάζουν…αιώνας.

Ο κ. Ινιωτάκης, σύμφωνα με τo cretalive.gr, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε δεχθεί απειλές. Εκτιμά πως οι ίδιοι αν δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν, ήθελαν να του προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά, αλλά το γεγονός ότι έβαλε τις φωνές, όταν δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα- λέγοντας τους “τι κάνετε κ@&@παιδα” και ζητώντας βοήθεια-υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας για τους δράστες που πιθανότατα φοβήθηκαν ότι κάποιος από τους γείτονες ή τους περαστικούς θα τους έβλεπε ή θα τους αναγνώριζε και έτσι τράπηκαν σε φυγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: