Ποιος στρατηγός θα ΄ναι υποψήφιος στις εκλογές και με ποιο κόμμα

Κοινοποίηση:
ekloges-600x276

Έναν ακόμη στρατηγό θα δούμε να δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε εκλογές

Ο Αντιστράτηγος ε.α -Επίτιμος Α΄Υπαρχηγός ΓΕΣ,Νίκος Ταμουρίδης ανακοίνωσε τη “συμμετοχή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ στις επερχόμενες εκλογές”. Ο στρατηγός είναι μέλος της διοικούσας επιτροπής της Ελεύθερης Πατρίδας η οποία με ανακοίνωσή της πληροφορεί ότι:

Με αφορμή την υποβολή συχνών ερωτημάτων από φίλους και υποστηρικτές, σχετικά με τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες εκλογές, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ δημιουργήθηκε για να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η Παράταξή μας οργανώνεται και προετοιμάζεται για τη δυναμική της συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές, όποτε αυτές πραγματοποιηθούν, με τελικό στόχο τη νίκη.

Υφίσταται ζωτική ανάγκη ισχυρής παρουσίας στην Ελληνική Βουλή μιας δημοκρατικής, πατριωτικής, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Παράταξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γιατί να σας ψηφίσω και να μην ψηφίσω “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια, που μπορεί να μπει και στην βουλή (η τουλάχιστον να πάρει 1,5% για να τους μάθει το ευρύ κοινό και να μην τους αποκρύπτουν τα ΜΜΕ) μετά από 10 χρόνια ζωής και διαρκής συμμετοχές σε εθνικές εκλογές, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές; Έχετε σχεδόν παρόμοια ιδεολογία (χριστιανισμός και ρωμιοσύνη), έχετε στελέχη που προέρχονται από εκεί όπως ο κ. Δημήτρης Νατσιός (το λέω αυτό γιατί είχε βγάλει μέχρι και ανακοίνωση η ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τον προτείνει περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας και Θράκης και αυτός τους άδειασε και αρνήθηκε) . Γιατί σκεφτήκατε να φτιάξετε και άλλο ίδιο κόμμα και να μην συμμετέχετε στο είδη υπάρχον. Το λέω γιατί αν κατέβαιναν μαζί παρόμοια κόμματα θα έφερναν μεγαλύτερο αποτέλεσμα και σοβαρή εκπροσώπηση στη βουλή. Αν ξανά γίνονταν και δεύτερες σερί εκλογές και δεν μπορούσατε λόγω οικονομικών ζητημάτων να συμμετέχετε θα προτείνατε στο κόσμο να ψηφίσει ένα παρόμοιο με εσάς κόμμα για να πάει καλά ο χώρος που εκπροσωπείται και οι δύο; Τώρα αυτό που γίνεται είναι να κόβει ο ένας από τον άλλον και στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι μηδέν γιατί κανείς δεν ωφελείτε και κάνουν πάρτι τα αριστερά και κεντρώα κόμματα, ο χώρος είναι σπαράλια. Θα δώσω ένα παράδειγμα, το ΛΑ.Ο.Σ. και η Δημοκρατική Αναγέννηση στις εθνικές εκλογές του 2009 κατέβηκαν ξεχωριστά το ΛΑ.Ο.Σ. πήρε 5,63% και 15 έδρες το Δημοκρατική Αναγέννηση πήρε 0,45% και επειδή δεν μπήκε στη βουλή έκοψε ποσοστό και έδρες από το ΛΑ.Ο.Σ. Το ΛΑ.Ο.Σ. θα είχε θεωρητικά 6,08% περίπου και 18 έδρες (που παράδειγμα δίνουν την δυνατότητα για ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή). Σημείωση ότι η Δημοκρατική Αναγέννηση δεν ξανά κατέβηκε στις εκλογές. Ρωτάω λοιπόν εγώ ο αφελής, μήπως κατέβηκε επίτηδες για να κόψει ψήφους από το ΛΑ.Ο.Σ. λειτουργώντας ως ανάχωμα; Ήξεραν κάποιοι ότι το ΛΑ.Ο.Σ. θα πάει εκείνη την εποχή ψηλά και ήθελαν να το ψαλιδίσουν;

Comments are closed.