ΠΟΙΟΣ νομίζεις ότι είσαι;;Δείτε τι καρφίτσωσε ο παραπονιάρης ότι τον φωνάζουν χοντρό Νίκος Φίλης στην σελίδα του Υπ.Παιδείας! [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
fil.2jsepg

Κάναμε μια “βόλτα” από την

επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ανακαλύψαμε αυτό που θα δείτε στην συνέχεια.

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου είναι καρφιτσωμένο το Άρθρο 16 του Συντάγματος το οποίο αναφέρει ότι “Η Παιδεία είναι βασική αποστολή του κράτους..”

Προσπαθούν έτσι να μας πείσουν ότι έχουν το..ελεύθερο να κάνουν αυτός και η κυβέρνηση του ό,τι γουστάρουν στην Παιδεία και ιδιαίτερα με τα Θρησκευτικά και τον ρόλο της Εκκλησίας στα σχολεία!

cb386868e1380e56808aeb8c5bff97ec

Ξέχασε όμως ο κύριος Φίλης,μάλλον επιμελώς, να αναρτήσει και το Άρθρο 3 του Συντάγματος μας που αναφέρει τα εξής: Eπικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.

Αυτό δηλαδή το κράτος κύριε Φίλη σας έχει αναθέσει μια αποστολή για την παιδεία,με το Άρθρο 3 να προηγείται και να σας θυμίζει ότι είναι Χριστιανικό Ορθόδοξο! Να καρφιτσώσετε και αυτό το Άρθρο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Και κάτι τελευταίο,πείτε στα τζιμάνια τους συμβούλους σας που αμείβονται παχυλά από την δική μας τσέπη όπως κι εσείς,να βάλουν έτσι για το ξεκάρφωμα στις δημοσιεύσεις που περνάνε από κάτω και κανένα άλλο πρόσωπο να φαίνεται εκτός από το δικό σας που εμφανίζεται κάθε 1 δευτερόλεπτο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άθεε σαπιοκοιλια οταν ερθει η ωρα θα δεις τα μαυρα τα κουκια!

  2. – Το άρθρο 16 παρ.2 του Συντάγματος έχει και συνέχεια , υπουργέ Φίλη , που την αποσιώπησες , για ευνοήτους λόγους : “H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ , ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” …
    – Επίσης το Σύνταγμα περιλαμβάνει και άλλα άρθρα , όπως τα υπ΄ αριθμόν : 1 παρ.3 , 4 παρ.5 , 5 παρ.1 , 21 παρ. 1 , 21 παρ.4 , 22 παρ.1 , 23, 25 παρ.1 , 28 παρ.2, 28 παρ. , 52 , 59 παρ.1 , 82 παρ.2 , 100 παρ.5 , 106 παρ.2 , 120 ΠΑΡ.2 , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …
    Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάς , υπουργέ Φίλη , ότι υπάρχει και το άρθρο 120 παρ.4 , σύμφωνα με το οποίο , “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία (σωματική ή ψυχολογική”….

Comments are closed.