“Πολιτική και μεθοδευμένη” η δίωξη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον Μιχαλόλια

Κοινοποίηση:
mixalolias

” Πολιτική και μεθοδευμένη” χαρακτήρισε τη δίωξη σε βάρος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών του κόμματος ο… συνήγορος υπεράσπισης Τ. Μιχαλόλιας κατά τη δευτερολογία του για το θέμα της παράστασης της πολιτικής αγωγής ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλόλιας οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής καταχρηστικά παρέλειψαν να αναφερθούν στην μειοψηφία του παραπεμπτικού βούλευματος και στον εισηγητή Ν. Σαλάτα ο οποίος είχε την άποψη πως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης χωρίς οικονομικό όφελος. Ο κ. Μιχαλόλιας αναφέρθηκε και σε προσφυγή του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Κ. Παπαδάκη , για Τούρκο πελάτη του στην οποία επικαλείται την άποψη Σαλάτα περί εγκληματικής οργάνωσης για να το υπερασπιστεί.

Νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισης Β. Καπερνάρος ανέφερε πως “στα νομικά δεν υπάρχει ο όρος δολοφονία υπάρχει η ανθρωποκτονία ….” Η φράση αυτή προκάλεσε τη αντίδραση του πατέρα του Παύλου Φύσσα ο οποίος διαμαρτυρήθηκε πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο. “οι συγγενείς έχουν απόλυτο δικαίωμα . Έχετε απόλυτο δίκιο, σας συμμερίζομαι…Πρόκειται για υποχρέωση νομική, επαγγελματική” απάντησε ο Β. Καπερνάρος.

Το δικαστήριο διέκοψε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. AKOMA YPAΡXEI AΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ 15% ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕ.

Comments are closed.