ΓΚΟΛΑΡΑ για την Πορτογαλία και ισοφάριση! ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ!!! (ΠΟΛΩΝΙΑ- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1-1)

Κοινοποίηση:
mp

22:35 33′ Γκολάρα για την Πορτογαλία!!

34′ Ρενάτο και Νάνι έπαιξαν το “1-2” και ο πρώτος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με αριστερό σουτ!

22:05 Ο Γκροσίτσκι έκανε τη διείσδυση και σέντραρε από αριστερά και ο Λεβαντόφσκι κεραυνοβόλησε τον Πατρίσιο για το 1-0 με το καλημέρα!

Προηγούμενη ενημέρωση:

Το πρώτο “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Euro 2016 βγαίνει απόψε στην Μασσαλία.Πολωνία και Πορτογαλία αναμετρώνται στον -χρονικά- πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης

Σε δυο αλλαγές έχει προχωρήσει ο Φερνάντο Σάντος αφού ο Ελισέου παίρνει τη θέση του Γκερέιρο στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ρενατο Σάντσες αντικαθιστά τον Αντρέ Γκόμες στο χώρο του κέντρου.

O Άνταμ Ναβάλκα διατηρεί τους ίδιους 11 που πήραν την πρόκριση κόντρα στην Ελβετία σε διάταξη 4-4-2 με τους μέσουν στην ευθεία.

Έντονο χειροκρότημα στη μνήμη των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο “Ατατούρκ” της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Τρίτης.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος, 4-1-3-2): Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ, Πέπε, Φόντε, Ελισέου, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μάριο, Ρενάτο Σάντσες, Αντριέν Σίλβα, Νάνι, Ρονάλντο.

Πολωνία (Άνταμ Ναβάλκα, 4-4-2): Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Γκλικ, Παζντάν, Γεντρέιτσικ, Μαζίνσκι, Κριχόβιακ, Μπλαστσικόφσκι, Γκροζίτσκι, Μίλικ, Λεβαντόφσκι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: