Αν σε κατσαρόλα που έχει πάρει φωτιά το λάδι… θέλετε να τη σβήσετε , ΜΗΝ ΤΟ κάνετε με νερό!
Γιατί αν το κάνετε αυτό θα δυναμώσει η φωτιά καθώς το νερό γίνεται ατμός και προκαλεί το λάδι να πεταχτεί από έξω και να εξαπλωθεί η φωτιά.
ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
Αν παρει φωτια ποτε ενα τηγανι, το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να το σκεπασετε με μια διπλωμενη μπουρνουζοπετσετα. Θα σταματησει να παιρνει αερα και λογω ελειψης οξυγονου η φωτια θα σβησει αμεσως.