ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ: “Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι «διοργανωτές» δεν ήρθε”

Κοινοποίηση:
444444443443444-thumb-large

Με ανάρτησή του στο Facebook o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σχολίασε τη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

 

«Για τον Μικη δεν θα πω κουβέντα……ο καθένας ειναι οι πράξεις του σε κάθε περίοδο της ζωής του….» έγραψε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε:

«Θα πω όμως: Η λαοθάλασσα που περίμεναν οι “διοργανωτές” δεν ήρθε!!!!! Γιατί ο κόσμος κατάλαβε …..και δε θέλει ο πατριωτισμός του να γίνει το εφαλτήριο κάποιων για να ξαναγυρίσουν στο φαγοπότι…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Πολακης.” Η λαοθαλασσα που περιμεναν οι διοργανωτες δεν ηρθε” Και για να καταλαβω, Εσυ πολακη εισαι εκπροσωπος του λαου της ΕΛΛΑΔΟΣ , η καποιας αλλης χωρας που στρεφεται εναντιον στα συμφεροντα της; Γινε ξεκαθαρος ρε παλιο μαλακα…..

  2. βουλωστο καθαρμα κακασχημο,εμετικο,ανθελληνικο,βρωμερο

  3. ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΛΑΚΙ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΝΕ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΛΑΚΑ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΜΗΛΗΣΕ Η ΚΡΗΤΗ ΜΙΛΗΣΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΝΙΟΥ ΜΗΛΗΣΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΥΡΙ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ ΜΠΙΝΕ

  4. Tο μονο που αξιζει στον κοκκινο κουτσογιωργα ειναι περιφρονηση …Οσο ασχολειστε με τον αλητη τοσο περισσοτερο αξια του δινεται ..
    Αφησε τον στον βοθρο του και στα σκατα που του ταιριαζουν

  5. Αντε σε κανεναν οφθαλμίατρο η μηπως καλύτερα θα ηταν να επισκεφτείς καποιον ψυχίατρο;;; Ανοητε

  6. Γιδοβοσκέ έχεις να φας τέτοια δόλα που θα είναι όλη δικιά σου.
    Ξεφτιλισμένε αριστερέ προδότη !

  7. ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΟΣΕΤΟ . ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…

  8. Πολάκη τι πίνεις, και δεν μας δίνεις? Δεν τα δεν μωρέ τα παλικάρια τσι κρητικαρούς, εσύ κείνη την ώρα που κρυβόσουν, σε ποια σκοτεινή γωνιά χάθηκες?
    Η Ελλαδα σύσσωμη, βροντοφώναξε Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΜΗΛΗΣΕ.

  9. Ο Πο(υ)Λάκης, Π(Σ)ολικής μίλησε πάλι… αααα υπάρχει χωριό στα σκοπιά που ονομάζεται ΠΟΛΑΚΙ, κι άλλο ενα στο ΠΑκισταν…κι άλλο ένα… ρε το μπουρδελοζωο πόσους ´τζουτσους χρειάζεται; 140000;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ..

  10. ΠΟΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ .ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ.

  11. Τους έχει πιάσει τρεμούλα. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

  12. Το οτι εισαι μαλακας και προδότης το ξέρουμε, αλλα, οτι εχεις και τόση γκαβομαρα μαλακα κουΜουνι δεν το ξέραμε. Το οτι ακόμα ……. ειναι τύχη …. Σκάσε κοΜουναρα.

  13. Ναι αγορίνα μου εσύ, συνέχισε την αριστερή προπαγάνδα σου. Κι ο γάιδαρος πετάει… Ουστ! Άνοιξε τα στραβά σου και κοίτα τι έγινε στο Σύνταγμα αριστερούλη του κώλου

Comments are closed.