«ΠΟΥΛΑΝΕ» ΑΚΡΙΒΑ το «ΤΟΜΑΡΙ» τους οι ΚΟΥΡΔΟΙ- Καταστρέφοντας τα Άρματα των ισλαμιστών (ΒΙΝΤΕΟ από το ΚΟΜΠΑΝΙ)

Κοινοποίηση:
75

Bίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τους ηρωϊκούς Κούρδους μαχητές της πόλης Κομπάνι να καταστρέφουν άρμα μάχης της ISIL (η Δύση και ειδικά οι ΗΠΑ θα πρέπει να εξηγήσουν και να λογοδοτήσουν για το πως βρέθηκε ο βαρύς οπλισμός σε αυτούς τους εγκληματίες), και να συνεχίζουν τον άνισο και απέλπιδο αγώνα τους εναντίον των ισλαμιστών δολοφόνων.

Μπροστά πηγαίνει το άρμα μάχης και από πίσω ακολουθούν σαν εκκαθαριστές οι δολοφόνοι της ISIL. Oι τακτικές τους δέιχνουν ότι έχουν λάβει εκπαίδευση τακτικού στρατού, κάτι που αποδεικνύει και η χρήση του άρματος μάχης. Ποιος ανέλαβε την εκπάιδευσή τους; Στα δυτικά ΜΜΕ όλα έχουν φορτωθεί στην Τουρκία, ενώ είναι γνωστό ότι έγινε εκπαίδευση ισλαμιστών εγκληματιών και στην Ιορδανία με Αμερικανούς εκπαιδευτές. Για την δε χρηματοδότηση από Κατάρ και Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει αναφορά ούτε για το θεαθήναι.

Ο ένας εκ των ισλαμιστών μάλιστα φοράει αμερικάνικο μπουφάν Levi’s. Κατά τ’άλλα μισεί τον αμερικανικό και δυτικό τρόπο ζωής.

Το άρμα εισέρχεται σε στενό της πόλης και βομβαρδίζει τις θέσεις των Κούρδων. Λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως βλήμα όλμου των Κούρδων το διαλύει ολοσχερώς. Οι κούρδοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα έιδος «Στάλινγκραντ» για τους ισλαμιστές.

Η πόλη,σύμφωνα με διαδικτυακή εφημερίδα, είναι πιο πιθανό ότι θα πέσει το τίμημα όμως για τους ισλαμιστές μισθοφόρους θα είναι πολύ βαρύ. Την ίδια στιγμη΄ο Μ.Άσαντ ανακαταλαμάνει τη μια πόλη μετά την άλλη κατά την εξέλιξη της ανατολικής εκστρατείας του συριακού Στρατού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: