Που να μην υπήρχε και η ταμπέλα τι θα έκανε ο …Ελληνάρας στα Τρίκαλα! (φωτο)

Κοινοποίηση:
podilato

Στο Πάρκο του Ματσόπουλου, υπάρχει μια ταμπέλα που αναφέρει ότι για το παρκάρισμα… ποδηλάτων, υπάρχει εκτός του χώρου ποδηλατοστάσιο.

Zemanta Related Posts Thumbnail

Αλλά που να …διαβάσει όπως κατέγραψε το trikalanews.gr την ταμπέλα ο …Ελληνάρας.Όλα είναι θέμα Παιδείας και σεβασμού χώρων και συνανθρώπων.

Με …ταμπέλες δεν γίνεται τίποτα. Ή το έχεις ή δεν το έχεις και αυτό φαίνεται καθημερινά και δυστυχώς σε όλη την πόλη των Τρικάλων που οι …Ελληνάρες είναι πάρα πολλοί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΗΝΑ ΕΣΥ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΑΡΑΣ? Ε ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΡΑ?

  2. πες τα ρε φιλε,μαθαμε να λεμε ελληναρας κλπ.αυτοι που τα γραφουν τι ειναι?τουρκαλα η αλβανα η τουρκαλβανα?φτου σας ρε ρατσιστες της φυλης σας.φτουυυυυυυυυυυυυυ και σας διαβαζα.

  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΗΝΑ ΕΣΥ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΑΡΑΣ? Ε ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΡΑ?

  4. ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΗΝΑ ΕΣΥ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΑΡΑΣ? Ε ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑΡΑ?

Comments are closed.