Πούτιν προς Ουκρανούς:”Κομμένο το φυσικό αέριο από Ιούνιο αν δεν προπληρώσετε”!

Κοινοποίηση:
poutin5

“Η Ουκρανία πρέπει να πληρώσει εκ των προτέρων για τις ρωσικές προμήθειες φυσικού αερίου του επόμενου μήνα” δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν , αυξάνοντας την πίεση που ασκεί η Μόσχα για την απροθυμία της Ουκρανίας για την εφαρμογή ενός διεθνούς ειρηνευτικού σχεδίου .

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε επιστολή του προς τους Ευρωπαίους ηγέτες ανέφερε ότι το χρέος της Ουκρανίας για το ρωσικό φυσικό αέριο έχει φθάσει το 3,5 δισ. δολάρια, και λόγω της άρνησής της να πληρώσει τη Μόσχα, θα πρέπει να στραφούν σε προπληρωμένες παραδόσεις φυσικού αερίου από την 1η Ιουνίου.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι οι συνομιλίες για το φυσικό αέριο μεταξύ Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέτυχαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό, και επισήμανε την άρνηση της Ουκρανίας να πληρώσει ακόμη και αν έχει λάβει τα 3.200.000.000 δολάρια διάσωσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΟΨΤΟΥ ΚΑΙ Τ ΑΡ…ΙΑ ΓΕΙΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ,,,ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΡ…ΛΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ,,,ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡ…ΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Comments are closed.