Ο άσος του Ολυμπιακού παραμένει αμφίβολο αν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά
Ανοικτό παραμένει ακόμη το θέμα της συμμετοχής ή όχι του Γιώργου Πρίντεζη στην προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ.
Ο άσος του Ολυμπιακού υπέστη υποτροπή της πελματιαίας απονευρωσίτιδας με συνοδό μυϊκό αιμάτωμα πέλματος μετά το 3ο παιχνίδι της σειράς των τελικών κι όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον OTE TV:
«Δεν ξέρω. Ήταν ένα δύσκολο εξάμηνο αυτό που πέρασε, και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Επίσης, οι περισσότεροι τραυματισμοί που έβγαλα φέτος προέκυψαν από κούραση. Οπότε θα δούμε. Έχω και εγώ μία μάνα και εγώ είμαι το μοναδικό παιδί της. Θα συζητήσω και με τους προπονητές και θα πράξω το καλύτερο».